Actualitat

L’Escola Universitària de la Salut i l’Esport ha programat un curs de dissecció que es dividirà en tres seminaris independents i que tindrà lloc al Laboratori d’Anatomia de la Facultat de Medicina de la UdG. Aquests Tallers d’Anatomia estan coordinats pel coordinador del Grau en Fisioteràpia d’EUSES Pere Iglesias i seran impartits per la Dra. Anna Carrera i el Dr. Francisco Reina, tots dos professors titulars d’Anatomia i Embriologia humana al Departament de Ciències Mèdiques de la UdG i membres del Grup de Recerca en Anatomia Clínica, Embriologia i Neurociència de la UdG, i tindran lloc els dies 10 de març (Taller d’Anatomia Funcional del Tronc. Raquis i Regions Cervical, Toràcica i Abdominopelviana); el 7 d’abril (Taller d’Anatomia Funcional de l’Extremitat Superior) i el 12 de maig (Taller d’Anatomia Funcional de l’Extremitat Inferior).

El curs està dirigit a fisioterapeutes i obert també als alumnes de 3r i 4t curs del Grau en Fisioteràpia i té com a objectiu proporcionar eines per aprofundir en el coneixement de l’anatomia topogràfica i funcional de l’aparell locomotor de l’extremitat superior, inferior i del tronc.

Els tres tallers (de quatre hores lectives cada un) tenen entitat pròpia, cosa que permet als interessats inscriure’s en un seminari, dos o tots tres. Qui en faci un o dos tindrà un certificat d’assistència i qui els faci tots, un certificat del Curs de Dissecció. Cada taller té un preu de 125 euros, amb un descompte especial per als membres d’EUSES Alumni, els tutors dels centres de pràctiques i els estudiants d’EUSES (95 euros). Les places són limitades i s’assignaran per rigorós ordre d’inscripcions.