Actualitat

13 febr.

EUSES-UdG presenta el nou Curs de Fisioteràpia Obstètrica • Mètode Mebstudio

A l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) estem molt contents d’anunciar el nou Curs de Fisioteràpia Obstètrica, una formació d’excel·lència en un àmbit emergent pensada per donar resposta a la demanda de professionals i pacients d’abordar des d’una perspectiva global la salut de la dona durant l’embaràs i el postpart.

El curs, organitzat en col·laboració amb MebStudio i Corporal Control, compta amb un professorat especialitzat amb una reconeguda experiència clínica, investigadora i docent: Mercedes Blanquet, fisioterapeuta especialista en salut de la dona i ginecoloproctologia, Cristina Salar, doctora en Fisioteràpia i especialista en sòl pèlvic, Eztizen Ruiz especialista en obstetrícia i la Dra. Neus Garriga, llevadora supervisora de les sales de part Althaia.

Seguint la innovadora metodologia MebStudio, que acompanya a la dona en tot el procés del part i la posterior recuperació, els estudiants aprendran a oferir una atenció integral i global al pacient. A més, el curs transmetrà als professionals la millor manera d’aplicar els coneixements adquirits, sempre amb els valors de l’empatia i del tracte al pacient com a pilars.

El curs està dirigit a fisioterapeutes graduats, matrones o estudiants d’últim grau i tindrà lloc els caps de setmana del 18-19 i 25-26 de maig, al Campus Bellvitge-Barcelona de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES). Fes ja la teva inscripció!