Actualitat

27 juny

Fes ja la teva preinscripció universitària al Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport d’EUSES-UdG, la Universitat de la Salut i l’Esport

Aquesta setmana és la recta final de les preinscripcions universitàries. Si vols seleccionar com a prioritari el Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG), hauràs de seguir aquestes indicacions i introduir el codi 81009, corresponent al Grau en CAFE al portal Accesnet de la Generalitat de Catalunya.

Per què triar el Grau en CAFE al Campus de Salt? Doncs, perquè obtindràs una formació especialitzada i actualitzada, directament relacionada amb tots els àmbits de l’activitat física i de l’esport: la docència, l’alt rendiment, la salut i la gestió d’entitats i esdeveniments esportius. A més, al llarg d’aquests estudis, coneixeràs les noves tendències i esports emergents com: el Zumba, el Kangoo Power o el BootCamp; sense deixar de banda el coneixement i la pràctica d’esports més clàssics com: el futbol, el bàsquet, l’handbol, l’atletisme, la natació, el judo i el tenis o esports d’aventura com: l’escalada, el piragüisme, l’esquí i el windsurf. També, sempre tindràs a la teva disposició un servei de seguiment i assessorament individualitzat en aspectes acadèmics i d’orientació professional.

Altres avantatges d’estudiar aquesta titulació és que aprendràs dels millors experts. Excel·lents professionals com: Adrià Martín, Director del Grau en CAFE a EUSES-UdG i Tècnic a l’Observatori Català de l’Esport; Dani Romero, preparador físic de la tenista Carla Suárez (Rànquing 9 ATP) o Jesús Escosa, Secretari tècnic CEB Marc Gasol i Preparador físic d’esportistes d’alt rendiment són només alguns dels professors d’EUSES, encarregats d’impartir les classes d’aquests estudis, oferint-te una visió actualitzada i holística del sector.

Però això no és tot. Durant aquest Grau s’aposta decididament per la teva inserció laboral. Per això, s’introdueix progressivament l’anglès, s’incentiva la teva formació complementària a través de jornades, seminaris i cursos, impartits per experts del sector i se’t dóna l’oportunitat de realitzar les pràctiques a importants entitats del sector com: el CAR de Sant Cugat i diverses institucions públiques, empreses, centres de salut i organitzacions sense ànim de lucre. Cal assenyalar que un de cada quatre alumnes, continua treballant al mateix centre de pràctiques, un cop les ha finalitzat. D’altra banda, si vols estudiar a l’estranger, gràcies als programes de mobilitat ERASMUS o SICUE, podràs dur a terme la darrera fase de la teva formació a reconegudes universitats d’Europa, EUA i Austràlia.

Finalment, comentar-te que al Campus de Salt també podràs estudiar el doble grau en CAFE + Fisioteràpia, una titulació completa i especialitzada en dos àmbits molt interrelacionats: el de l’esport i la salut. Al llarg d’aquests estudis, duràs a terme tota una sèrie de matèries clau d’ambdós Graus que et permetran assolir coneixements i competències de dues especialitats, íntimament relacionades en l’àmbit laboral. També, cal destacar que aquests estudis et permeten compartir professorat, metodologies d’aprenentatge, instal·lacions…, establint d’aquesta manera, unes xarxes de treball i vincles molt positius entre el professorat i els estudiants d’ambdues titulacions. Si estàs interessat a cursar aquesta doble titulació, hauràs d’introduir el codi 81061 al portal Accesnet: https://accesnet.gencat.cat.

No triguis més i fes ja la teva preinscripció universitària al 81009 – Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) d’EUSES-UdG o al 81061 al doble Grau en CAFE + Fisio al portal Accesnet: https://accesnet.gencat.cat. Et recordem que el període de preinscripció a les universitats catalanes finalitza el proper 3 de juliol, aquí pots consultar la documentació requerida. Així mateix, et comentem que la 1a assignació de places serà l’11 de juliol i la 2a assignació de places, el 24 de juliol.

Aposta pel teu futur i estudia a EUSES-UdG, la Universitat de la Salut i l’Esport.