Actualitat

16 abr.

Finalitza a l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport la 2a edició del “Curs de tractament conservador i amb punció seca del dolor miofascial”

Amb un gran èxit de participació i totes les places exhaurides ha finalitzat a les instal·lacions d’EUSES la 2a edició del “Curs de tractament conservador i amb punció seca del dolor miofascial“, de 60 hores lectives. A l’igual que en edicions anteriors, el professor que ha desenvolupat els continguts ha estat el fisioterapeuta Xavier Sala Garcia, especialista Universitari en Dolor Miofascial i membre de l’equip de formació dels Seminaris Travell & Simons® que, amb la figura del fisioterapeuta Orlando Mayoral al seu davant, són l’equip de docents de referència a Espanya en aquest tipus de formació.

La formació s’ha dut a terme en 4 seminaris de 15 hores cada un, que han estat distribuïts entre els mesos de gener a abril. Cal destacar el fet de que el curs hagi tingut una càrrega lectiva presencial de 60 hores, ja que aquest punt permet que compleixi els requisits mínims necessaris per tal de que els fisioterapeutes que hagin assolit el certificat d’assistència puguin ser reconeguts pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i tinguin plena cobertura de Responsabilitat Civil en tractaments mínimament invasius.

Les opinions positives rebudes per part dels assistents i el fet de que s’haguessin quedat persones en llista d’espera, ha fet que l’equip de Coordinació de Formació Contínua d’EUSES ja hagi tancat les converses amb l’equip de Seminaris Travell & Simons® per tal de fer una tercera edició del curs durant el proper 2017-18. Part  de la culpa dels comentaris favorables envers la formació ve donada per la solvència docent que ha demostrat Xevi Sala en el moment de transmetre els continguts del programa. Es dona la circumstància que el mateix professor serà l’encarregat d’impartir el curs de Neurodinàmica i Mobilització del Sistema Nerviós Perifèric que es desenvoluparà a EUSES durant els propers mesos de maig i juny.

puncio1puncio3