Actualitat

26 oct.

Forma’t amb un equip docent de qualitat, estudiant el Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport a EUSES Terres de l’Ebre

Un dels molts avantatges d’estudiar el Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) a l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-URV) és el seu professorat, format per professionals qualificats i actius en els diferents sectors laborals. Més del 50% són Doctors, especialitzats en el seu camp i estan en actiu en l’àmbit professional. A més, gràcies al desenvolupament de les classes en grups reduïts, la relació entre el professorat i l’alumnat és molt més personalitzada, permetent un seguiment i una dedicació envers els estudiants molt més directa i de qualitat.

Entre l’equip docent d’aquest Grau sobresurten els següents noms: el Dr. Xavier Franch Marro, Investigador del CSIC a Barcelona; la Dra. Matilde Villarroya, Enginyera industrial i Doctora en Economia i Empresa, especialitzada en investigació i mètodes quantitatius; el Sr. Joaquim Guasch Bosch, Cap del servei de medicina esportiva de la Clínica Terres de l’Ebre; el Sr. Ramon Cuadrat, Director dels Jocs del Mediterrani Tarragona 2017; el Sr. Juan Antonio Fernández, Director general de Running Solutions; el Sr. Pau Cecília Gallego, Responsable d’atletisme FCA del Centre de Tecnificació Terres de l’Ebre i el Sr. Marc Madruga, Preparador personal d’esportistes d’elit i Readaptador a Nova Elite Sports Innovation. Així doncs, aprenent de professionals de primer nivell, obtindràs els coneixements teòrics i pràctics necessaris que facilitaran la teva futura inserció al mercat laboral.

A més, al llarg del pla d’estudis del Grau en CAFE, es produeix una perfecta combinació entre la teoria i la pràctica, amb un 50% de classes pràctiques i un 50% de teòriques. En aquest sentit, cal dir que la part teòrica d’aquesta titulació, la duràs a terme a l’Edifici Universitari d’Amposta, un equipament modernista ubicat al costat de la zona esportiva d’aquesta ciutat, que compta amb diverses aules, espais i zona polivalent. Pel que fa a les classes pràctiques, tindràs l’avantatge de poder-les fer a la totalitat de les instal·lacions esportives d’Amposta.

Finalment, cal destacar que durant aquests estudis, s’introdueix progressivament l’anglès i s’aposta per la formació complementària a través de jornades, seminaris i cursos, impartits per rellevants personalitats de l’àmbit de l’esport. A més, podràs dur a terme les teves pràctiques a reconegudes entitats esportives com: el Club Gimnàstic de Tarragona, el CF Reus Deportiu, el RCD Espanyol de Barcelona; el CAR de Sant Cugat, Centre Tecnificació Esportiva Terres de l’Ebre, l’ADECAF, entre molts altres. Cal assenyalar que un elevat percentatge d’alumnes graduats en CAFE a EUSES Terres de l’Ebre continuen treballant al centre, on van realitzar aquestes pràctiques.

Forma’t amb un professorat especialitzat i expert en les noves tecnologies de l’esport, estudiant el Grau en CAFE a EUSES Terres de l’Ebre.