Actualitat

14 ag.

Forma’t amb un professorat expert en l’àmbit de l’esport, estudiant el Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport a EUSES Terres de l’Ebre, la Universitat de la Salut i l’Esport

L’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-URV) compta amb un professorat  format per professionals qualificats i actius en els diferents sectors laborals. Més del 50% dels professors són Doctors, especialitzats en el seu camp i estan en actiu en l’àmbit professional. Per tant, si decideixes estudiar el Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) al Campus de Terres de l’Ebre, obtindràs una formació especialitzada, actualitzada i de qualitat.

Entre l’equip docent d’aquest Grau sobresurten els següents noms: Diego Chaverri, Membre del Grup de Recerca en Ciències de l’Esport de l’INEFC Barcelona amb diversos estudis científics publicats a la revista Research Gate; Núria Albacar, especialitzada en Infermeria de Salut Mental; Jordi Abella, Preparador físic Nàstic de Tarragona i Marc Madruga, Doctorand al programa “Exercici físic i salut” (UdG), Preparador físic a Novaelite Sport Innovation (BCN), especialment amb tenistes del circuit profesional femení (WTA); Coordinador de l’Àrea de Formació i Investigació de la Acadèmia Sànchez-Casal (Barcelona) i un autèntic expert en readaptació esportiva.

També cal destacar a professionals de la talla de: Juanan Fernández, Director regional d’Applus+ durant 6 anys i actualment és Team Manager de @226ERS; Xavier Franch, especialista en Genètica i Biologia del Desenvolupament, investigador al National Institute for Medical Research de Londres, investigador a l’Institut de Biologia Evolutiva de Barcelona (UPF-CSIC) i Membre de l’editorial board d’una revista científica multidisciplinària del grup Nature, anomenada Scientific Reports i Reyes Beltran, Doctorada amb Menció Europea sobre Aspectes Biomèdics de l’Activitat Física i la Salut, ha participat en diferents projectes de recerca europeus i actualment, continua fent recerca en l’àrea de la valoració de la condició física i prescripció de l’exercici per a la salut. Els resultats obtinguts a través de la seva línia de recerca han estat presentats en diversos congressos nacionals i internacionals, així com, publicats en revistes científiques d’impacte.

Altre punt fort del Grau en CAFE és la perfecta combinació entre la teoria i la pràctica, amb un 50% de classes pràctiques i un 50% de teòriques. En aquest sentit, cal dir que la part teòrica d’aquesta titulació, la duràs a terme a l’Edifici Universitari d’Amposta, un equipament modernista ubicat al costat de la zona esportiva d’aquesta ciutat, que compta amb diverses aules, espais i zona polivalent. Pel que fa a les classes pràctiques, tindràs l’avantatge de poder-les fer a la totalitat de les instal·lacions esportives d’Amposta.

Finalment, cal destacar que al llarg d’aquests estudis, s’introdueix progressivament l’anglès i s’aposta per la formació complementària a través de jornades, seminaris i cursos, impartits per experts dels diferents àmbits de l’esport. També, s’incentiva la realització de pràctiques a entitats esportives de primer nivell com: el FC Barcelona – Departament de Rendiment; el CD Rayo Vallecano de Madrid; el Circuit de Catalunya; el Patronat d’Esports de Castelló; el Grup Elements – Activitats a la natura; el Club Amics del Bàsquet Castelló – LEB OR, el MIC Football, entre molts altres. A més, tot són dades positives perquè aquest any, un elevat percentatge d’alumnes, graduats en CAFE a EUSES Terres de l’Ebre, continuen treballant al centre, on van realitzar les seves pràctiques externes.

 

Forma’t amb els millors especialistes en salut i esport, estudiant el Grau CAFE a EUSES-URV.