Actualitat

1 ag.

Forma’t amb un professorat expert i amb una gran vocació per la docència, estudiant el Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport d’EUSES-UdG

El professorat del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) es caracteritza per les seves àmplies habilitats pedagògiques, la seva vocació per la docència i la seva àmplia experiència professional en l’àmbit de l’esport. Per aquest motiu, mentre estudiïs al Campus de Salt, obtindràs una formació completa, actualitzada i de qualitat en els quatre grans àmbits relacionats amb l’activitat física i l’esport: la docència, l’alt rendiment, la salut i la gestió d’entitats o esdeveniments esportius.

Entre l’equip docent d’EUSES-UdG cal destacar: Adrià Martín, Director del Grau en CAFE; Daniel Romero, preparador físic de la tenista Carla Suárez (Rànquing 9 ATP); Jesús Escosa, Secretari tècnic CEB Marc Gasol i Preparador físic d’esportistes d’alt rendiment; Alexander Tibor Latinjak, Coordinador de recerca; Sergi Garcia, Coordinador de Grau, especialitzat en Fisiologia de l’exercici i noves tendències de l’entrenament; Raquel Font, membre del Grup Physical Activity and Sport Research -PHAS Research-, grup adscrit a la UdG; Eloi Arias, Coordinador de la Unitat de Rehabilitació Cardíaca de l’Institut d’Assistència Sanitària; Ernest Esteve, Director del centre de fisioteràpia i entrenament esportiu Sportclínic a Girona, Jordi Jorba, Director de Llop-Gestió de l’Esport, pertanyent al Grup Sintagmia, entre altres.

Així doncs, a càrrec d’un professorat expert, assoliràs els coneixements teòrics i pràctics necessaris per convertir-te en un bon professional de l’activitat física i l’esport. A més, al Campus de Salt es posa en pràctica la metodologia del ‘learning by doing’, que implica un treball sobre la pràctica a partir de casos reals. Al llarg del Grau en CAFE també s’atorga un especial protagonisme a les noves tecnologies aplicades a l’esport, en consonància amb les necessitats de la societat actual. Durant aquests estudis, també s’introdueix progressivament l’anglès per oferir-te més i millors oportunitats laborals. A més, s’incentiva la teva formació complementària dels estudiants a través de jornades, seminaris i cursos desenvolupats per experts dels diferents àmbits de l’esport.

Finalment, cal assenyalar que mentre estudiïs al Campus de Salt, sempre et sentiràs acompanyat; doncs, comptaràs amb un seguiment i assessorament individualitzat en aspectes acadèmics i d’orientació professional. L’objectiu del qual és oferir-te una formació personalitzada i a la teva mida. Aquest tracte directe i personal propicia la teva participació en els projectes de recerca del professorat d’EUSES-UdG. En aquest sentit, cal dir que gràcies a aquesta relació de proximitat, s’estableix un vincle entre l’alumne i el professor que va més enllà dels estudis. És a dir, un cop finalitzada aquesta titulació, podràs continuar col·laborant amb l’equip docent, fet que afavoreix el contacte amb la realitat del sector i per tant, la teva inserció laboral.

Forma’t amb autèntics professionals de l’esport; estudiant el Grau en CAFE a EUSES-UdG.