Actualitat

Actualment, la professió de fisioterapeuta és una de les més demandades i amb més futur. Segons el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, un 90% dels graduats i graduades en fisioteràpia de tot l’Estat estan en actiu professionalment. Aquesta xifra tan positiva encara es pot superar, si decideixes estudiar el Grau en Fisioteràpia a l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-URV), doncs la taxa d’ocupació ascendeix al 98%. Per tant, un cop finalitzis aquests estudis, tindràs plenes garanties d’inserció laboral en diferents àmbits: mútues, hospitals, clíniques -tant privats com públics-, atenció primària, clubs i centres esportius, consultes privades, assistència a domicili, escoles d’educació especial, residències geriàtriques, centres hidrotermals, veterinària; la investigació, la docència, entre altres. També podràs treballar com a professional autònom, tant al sector públic com al privat.

Pel que fa a l’itinerari formatiu d’aquest Grau, cal destacar que es produeix una perfecta combinació entre teoria i pràctica. Des d’un principi, aprendràs a atendre persones en l’àmbit preventiu, a abordar el tractament de lesions i patologies associades als moviments, a la funcionalitat, l’autonomia i la reincorporació a les activitats del dia a dia. Durant aquests estudis també, obtindràs una formació específica en àrees com: la traumatologia, la reumatologia, la pediatria, la neurologia, l’esport, la fisioteràpia comunitària i la gestió de centres de fisioteràpia. Tot plegat a càrrec d’un brillant professorat, altament qualificat per la docència i en contacte directe amb l’àmbit professional, garantint d’aquesta manera una actualització constant de les eines i metodologies emprades al llarg d’aquesta titulació.

D’altra banda, durant el Grau en Fisioteràpia d’EUSES Terres de l’Ebre també s’aposta per la teva especialització i personalització, adaptant el currículum acadèmic d’aquests estudis a la teva mida. A més, tenint en compte que la fisioteràpia és un àmbit en constant evolució, s’incorporen les darreres tendències de la salut 2.0 o l’m-health per a què estiguis al dia. Tot plegat et permetrà participar en projectes d’investigació o de creació de nous models de salut o desenvolupament tecnològic sanitari.

Finalment, cal assenyalar que la pràctica és un aspecte clau per desenvolupar adequadament la professió de fisioterapeuta. Per això, des del Seminari de Tortosa, tindràs l’oportunitat de triar els millors centres i institucions, especialitzats en salut com: el CAR de Sant Cugat; la Clínica Teknon de Barcelona, la Fundació Hospital de Puigcerdà, l’Hospital La Seu d’Urgell (la Fundació Sant Hospital); el Parc Sanitari de Sant Joan de Déu (Sant Boi de Llobregat), entre molts altres.

Excel·lents professors, especialització, noves tecnologies, pràctiques a reconegudes entitats són presents al Grau en Fisioteràpia d’EUSES Terres de l’Ebre, uns estudis universitaris de qualitat que t’obren les portes del teu futur laboral.