Actualitat

18 maig

Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport d’EUSES Terres de l’Ebre: uns estudis universitaris amb projecció de futur i un gran nombre de sol·licituds

El Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-URV) és la titulació amb més projecció de futur i més demandada, comptant amb un important nombre de sol·licituds. Per tant, si vols dedicar-te professionalment a l’àmbit de l’esport, la millor opció és estudiar el Grau en CAFE a EUSES Terres de l’Ebre.

Els motius de l’excel·lent valoració d’aquests estudis universitaris es basen en diferents aspectes. En primer lloc, cal destacar la innovadora metodologia acadèmica, emprada en aquests estudis, basada en criteris d’excel·lència, oferint al seu alumnat un itinerari formatiu de qualitat, complet i actualitzat.

En segon lloc, cal assenyalar que durant aquest Grau comptaràs amb un professorat de primer nivell, altament qualificat i relacionat amb el món professional. Entre els quals cal destacar: el Dr. Xavier Franch Marro, Investigador del CSIC a Barcelona; el Sr. Joaquim Guasch Bosch, Cap del servei de medicina esportiva de la Clínica Terres de l’Ebre; el Sr. Ramon Cuadrat, Director dels Jocs del Mediterrani Tarragona 2017; el Sr. Juan Antonio Fernández, Director general de Running Solutions; el Sr. Pau Cecília Gallego, Responsable d’atletisme FCA del Centre de Tecnificació Terres de l’Ebre i el Sr. Marc Madruga, Preparador personal d’esportistes d’elit i Readaptador a Nova Elite Sports Innovation.

Altres aspectes importants que consoliden els estudis de CAFE és la realització de pràctiques acadèmiques a destacades entitats esportives, institucions públiques, empreses, centres de salut i organitzacions sense ànim de lucre. A més, actualment, EUSES disposa de convenis de pràctiques en centres de referència, distribuïts per tota Catalunya i França. Cal dir que més del 25% dels alumnes, aconsegueix feina, a través d’aquestes pràctiques. Per tant, esdevenen un factor clau per millorar la teva futura inserció laboral.

Finalment, cal afegir que EUSES Terres de l’Ebre t’ofereix els programes de mobilitat ERASMUS o SICUE que et permetran completar la darrera fase de la teva formació a reconegudes universitats estatals o estrangeres.

Prepara amb èxit el teu futur professional, estudiant el Grau en CAFE a EUSES Terres de l’Ebre, uns estudis universitaris especialitzats i de qualitat amb projecció de futur.