Actualitat

4 jul.

Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport d’EUSES-UdG, una de les titulacions universitàries amb més projecció i sol•licituds

Actualment, el Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG)és la titulació amb més projecció de futur i amb un major nombre de sol·licituds. Per tant, si vols dedicar-te professionalment a l’àmbit de l’esport, la millor opció és dur a terme aquests estudis a  EUSES Campus de Salt.

Els motius de l’òptima valoració d’aquests estudis universitaris se sustenten en diferents aspectes. En primer lloc, cal destacar la innovadora metodologia acadèmica, emprada al Grau en CAFE, basada en el ‘learning by doing’, que implica un treball sobre la pràctica amb casos reals i d’altra banda; també, cal destacar una ferma aposta per l’especialització i l’excel·lència educativa, oferint un itinerari formatiu de qualitat, complet i actualitzat.

En segon lloc, cal assenyalar que durant aquest Grau comptaràs amb un professorat de primer nivell, altament qualificat i relacionat amb el món professional de l’esport. Altres aspectes importants que consoliden els estudis de CAFE són la realització de pràctiquesa destacats centres: des d’entitats esportives com el CAR de Sant Cugatfins a institucions públiques, passant per empreses, centres de salut i organitzacions sense ànim de lucre. Les pràctiques poden fer-se fora de la província de Girona, tant a Barcelona com a les Illes Balears.Cal afegir que un important percentatge dels alumnes, aconsegueix feina, a través d’aquest pràcticum. Per tant, et garanteix una millor inserció laboral.

 Finalment, cal afegir que EUSES-UdG t’ofereix els programes de mobilitat ERASMUS o SICUE que et permetran completar la teva formació a universitats internacionals de gran prestigi.

 Tria uns estudis amb una àmplia projecció que t’obren les portes del teu futur professional; estudia el Grau en CAFE a EUSES-UdG.