Actualitat

29 ag.

Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport d’EUSES-UdG: uns estudis que combinen a la perfecció teoria i pràctica

El Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) d’EUSES-UdG, la Universitat de la Salut i l’Esport, t’ofereix un 50% de classes pràctiques o teòrico-pràctiques, en les quals, es realitzen esports com: futbol, bàsquet, handbol, atletisme, natació, judo i tenis. A més, l’assignatura d’Activitat Física a la Natura incorpora disciplines com: l’escalada, el piragüisme, l’esquí i el windsurf. Al llarg d’aquesta titulació, també s’imparteixen continguts de noves tendències del sector del fitness i esports emergents com: el Zumba, el Kangoo Power o el BootCamp.

Així doncs, el Grau en CAFE és la titulació universitària més completa i especialitzada dels nous professionals de l’activitat física i l’esport, tant si es dediquen a l’àmbit educatiu, al rendiment esportiu, a la salut o a la gestió d’esdeveniments esportius. Altre important avantatge d’aquests estudis és el seu professorat, la majoria Doctorats, i en actiu professionalment. D’aquesta manera, obtindràs una formació completa i actualitzada.

Entre els docents del Grau en CAFE sobresurten professionals de la talla de: Dani Romero, preparador físic de la tenista Carla Suárez (Rànquing 9 ATP); Jesús Escosa, Secretari tècnic CEB Marc Gasol i Preparador físic d’esportistes d’alt rendiment; Adrià Martín, Director del Grau en CAFE d’EUSES-UdG i membre de la junta directiva de l’Associació Espanyola d’Investigació Social Aplicada a l’Esport (AEISAD), entre molts altres. A més, obtindràs una formació a la teva mida, doncs més de la meitat de les classes són en grups reduïts i tindràs a la teva disposició un seguiment i assessorament individualitzat per resoldre els teus dubtes acadèmics o d’orientació professional.

A més, a partir de quart curs tindràs l’oportunitat d’implementar els coneixements teòrics assolits i entrar en contacte amb la realitat de la professió a través de les pràctiques a reconeguts centres especialitzats en salut i esport: des d’entitats esportives com el CAR de Sant Cugat fins a institucions públiques, passant per empreses, centres de salut i organitzacions sense ànim de lucre. Aquest pràcticum, el podràs realitzar a Girona, Barcelona i a les Illes Balears. Cal assenyalar que més del 25% dels estudiants continuen treballant al mateix centre on van portar a terme les pràctiques.

Finalment, de cara a oferir-te més i millors oportunitats professionals, cal dir que durant el Grau en CAFE s’imparteixen diverses assignatures en anglès i es posa a la teva disposició la possibilitat de realitzar un bon nombre d’intercanvis internacionals amb universitats d’Europa, els Estats Units i Austràlia.

Tot plegat a les punteres instal·lacions del Campus de Salt de 4.895 m2, totalment homologades i equipades per a la pràctica esportiva. No t’ho pensis més i prepara amb èxit el teu futur, estudiant el Grau en CAFE a EUSES-UdG, una titulació 50% teòrica i 50% pràctica.