Actualitat

6 set.

Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a EUSES Terres de l’Ebre: la formació a mida dels futurs professionals de l’esport. Matricula’t!

El Grau universitari en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-URV) t’aporta una formació actualitzada i posada al dia, incorporant les darreres tendències en l’àmbit de l’esport i la salut. A més, estudiar el Grau en CAFE a EUSES Terres de l’Ebre compta amb tot un seguit d’avantatges. Entre els quals cal destacar:

  • La relació i comunicació directa entre el professorat i l’alumnat. L’entorn educatiu d’EUSES Terres de l’Ebre -amb unes dimensions més moderades en comparació amb altres facultats-, facilita una comunicació i un tracte molt més proper entre el professorat i l’alumnat. A EUSES, es treballa de forma molt personalitzada, garantint un tracte molt directe i fluid; permetent que els alumnes obtinguin un aprenentatge més a mida i en contacte directe amb el professor/a que exerceix la funció de mentor. A les classes de l’Edifici Universitari d’Amposta, els estudiants plantegen els seus dubtes i inquietuds amb naturalitat. Això permet als docents conèixer-los amb més profunditat i implementar itineraris formatius més a mida de cada alumne. D’altra banda, cal assenyalar que l’equip docent d’EUSES-URV es caracteritza per la seva especialització, més del 50% són Doctors i estan en actiu professionalment, garantint l’actualització permanent dels continguts i metodologies emprades en aquests estudis.
  • Pràctiques a centres de prestigi en l’àmbit de l’esport. Les pràctiques del Grau en CAFE faciliten l’aprenentatge de la professió i et permeten especialitzar-te. A partir de 4t curs, podràs escollir fer les teves pràctiques externes a centres de primer nivell en l’àmbit de l’esport com: el FC Barcelona – Departament de Rendiment, el CD Rayo Vallecano de Madrid, el Circuit de Catalunya; el Patronat d’Esports de Castelló, el Grup Elements – Activitats a la natura, el Club Amics del Bàsquet Castelló – LEB OR o el MIC Football, el Club Gimnàstic de Tarragona, el CF Reus Deportiu, RCD Espanyol, el Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat (el CAR), el Nova Elite Sports Innovation de Barcelona, el Club d’atletisme Playas de Castellón, el Centre de Tecnificació Esportiva Terres de l’Ebre i l’Adecaf i l’Equacat – Canal Olímpic de Castelldefels.
  • Un innovador mètode d’aprenentatge. Al Grau en CAFE del Campus de Terres de l’Ebre es posa en pràctica la innovadora metodologia acadèmica del learning by doing, és a dir, treballar a partir de casos reals. Sempre incorporant les darreres metodologies i tecnologies que apareixen en l’àmbit de l’esport i la salut, oferint a l’alumnat un itinerari formatiu de qualitat, complet i actualitzat.
  • Vocació internacional i formació complementària. Durant el Grau en CAFE, s’introdueix progressivament l’anglès per oferir-te més i millors oportunitats laborals. El domini d’aquest idioma permet ampliar el teu networking i facilitar la teva inserció al mercat laboral A més, també s’incentiva la teva formació complementària a través de jornades, seminaris i cursos desenvolupats per experts dels diferents àmbits de l’esport. Finalment, també tindràs la possibilitat de participar en projectes d’investigació o d’emprenedoria.
  • El millor entorn per a la pràctica de l’esport. L’Edifici Universitari d’EUSES-URV està situat a la ciutat d’Amposta. A prop de la facultat de CAFE, tenim un ràpid accés a muntanya, parcs naturals, vies verdes, mar i rius. Per tant, en un radi de menys de 30 km, podràs portar a terme un ampli ventall d’activitats esportives com: vela al Club Nàutic de Sant Carles de la Ràpita, Kitesurf al Trabucador del Delta de l’Ebre; escalada als rocòdroms de Tortosa i a la Serra de l’Alfara; BTT als Estrets d’Arnes i a la Serra del Montsià. També, podràs fer circuits de BTT a Vinallop i curses d’orientació al Coll de l’Alaba i a la Serra del Montsià, entre molts altres. Per tant, la bona situació d’Amposta permet portar a terme la part pràctica d’aquest Grau als millors emplaçaments.

Prepara amb èxit el teu futur professional en l’àmbit de l’esport; estudiant el Grau en CAFE a EUSES Terres de l’Ebre. Fes ja la teva inscripció!