Actualitat

11 oct.

Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a EUSES-URV: Forma’t a les punteres instal·lacions del Campus de Terres de l’Ebre

El Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-URV), el duràs a terme a les punteres instal·lacions de l’Edifici Universitari d’Amposta, edifici modernista ubicat al costat de la zona esportiva d’Amposta, que compta amb diverses aules, espais i zona polivalent. A més, per poder realitzar les classes pràctiques, disposaràs de la totalitat de les instal·lacions esportives amb què compta la ciutat. I això no és tot, a només 5 minuts a peu d’aquest Edifici, tens a la teva disposició el nou complex residencial del Centre de Tecnificació Esportiva (CTE). Aquesta residència compta amb 44 places i alberga equips i esportistes, durant la seva preparació, amb serveis complementaris com menjador, sala TV, biblioteca, WI-FI, etc. Fins i tot, ofereixen una gran varietat de menús, adaptats per a esportistes. També disposa d’un servei de medicina, fisioteràpia esportiva i assessorament tècnic. A més, les instal·lacions són noves, només fa cinc anys que es van construir.

Altre avantatge d’estudiar el Grau en CAFE a EUSES-URV és l’entorn. És a dir, el fet que una facultat, dedicada a l’àmbit de l’esport, estigui situada tan propera a la muntanya, parcs naturals, vies verdes, mar o riu és un aspecte molt beneficiós pels estudiants; doncs, en un radi de 25 km, poden desenvolupar tot tipus d’activitats esportives com: l’escalada, vela, rutes BTT, entre moltes altres. A banda de comptar amb unes instal·lacions de primer nivell i el millor entorn, mentre estudiïs aquest Grau, obtindràs els coneixements teòrics i pràctics essencials per esdevenir un futur professional del sector de l’activitat física i l’esport. Com alumne del Campus de Terres de l’Ebre comptaràs amb un equip docent  format per professionals qualificats i actius en els diferents sectors laborals, garantint d’aquesta manera un ensenyament complet i actualitzat. Tindràs a la teva disposició un servei de seguiment i assessorament individualitzat en aspectes acadèmics i d’orientació professional.

Altre aspecte important és que durant aquests estudis, aquest centre universitari introdueix progressivament la llengua anglesa, facilitant el seu aprenentatge. També pensant en el teu futur professional es dóna un especial èmfasi a la formació complementària, a través de jornades, seminaris i cursos desenvolupats per experts dels diferents àmbits de l’esport. A més, des del primer curs tindràs la possibilitat de participar en projectes d’investigació o de creació d’empreses.

D’altra banda, també cal destacar que tindràs la possibilitat d’establir el teu primer contacte amb el món laboral, gràcies a la realització de pràctiques curriculars i extracurriculars a diverses entitats públiques i privades. Cal dir un elevat percentatge d’estudiants d’aquesta titulació s’ha inserit al mercat laboral, un cop les han finalitzat.

Finalment,  si vols estudiar a l’estranger, EUSES t’ho posa ben fàcil a través dels programes de mobilitat ERASMUS o SICUE que et permetran completar la darrera fase de la teva formació a destacades universitats estatals o estrangeres.

Si vols estudiar a les millors instal·lacions i entorn; tria el Grau en CAFE a EUSES-URV.