Actualitat

10 oct.

Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport d’EUSES-UdG: Forma’t en les millors instal·lacions per a la pràctica de l’esport al Campus de Salt

El Campus de Salt posa a la teva disposició unes instal·lacions punteres, perquè puguis estudiar amb plenes garanties el Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG). En aquest entorn universitari, comptaràs amb unes immillorables instal·lacions de 4.895 m2, on podràs practicar tot tipus d’esports: natació, futbol, bàsquet, atletisme, handbol, judo, tennis, així com, altres més innovadors com: el Zumba, el Kangoo Power o el BootCamp.

A més, tindràs a la teva disposició totes les comoditats i serveis necessaris: aules d’informàtica, biblioteca, aula magna, sala polivalent amb vestidors, restaurant-cafeteria; així com, diferents terrasses, patis interiors i espais comuns. També podràs utilitzar el Complex Esportiu de Salt, que inclou el pavelló municipal d’esports, el camp de futbol, la pista polivalent, la sala de gimnàstica, la piscina i les sales de judo, fitness i d’activitats dirigides. Però això no és tot, perquè també podràs utilitzar les instal·lacions del Club de Tenis de Salt, la pista d’atletisme del GEiEG i el servei d’esports de la Universitat de Girona.

A banda de dur a terme fins a un 50% de classes pràctiques en un equipament de primer nivell; també assoliràs una sòlida base teòrica de la mà d’un professorat altament qualificat, més del 50% són Doctors especialitzats en el seu camp i estan en actiu en l’àmbit professional. Alguns d’ells preparen a esportistes d’alt rendiment a l’NBA, tennis WTA i al Futbol Club Barcelona. Altre aspecte positiu, és que duràs a terme les classes en grups reduïts; això comporta un tracte proper i estret amb els docents i una atenció individualitzada que afavoreix el teu aprenentatge i la progressió en els estudis. A més, de cara a oferir-te més i millors oportunitats laborals, s’introdueix progressivament l’anglès i s’incentiva la teva formació complementària a través de jornades, seminaris i cursos, desenvolupats per experts dels diferents àmbits de l’esport.

Finalment, cal destacar que al Grau en CAFE, a partir de quart curs, podràs triar fer les  pràctiques externes a les entitats més reconegudes de l’àmbit de l’esport. Des de corporacions esportives com el Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat (CAR) fins a institucions públiques, passant per empreses, centres de salut i organitzacions sense ànim de lucre. A més, poden fer-se fora de la província de Girona, tant a Barcelona com a les Illes Balears. Cal destacar que més del 25% dels alumnes, aconsegueix feina al mateix centre de pràctiques, un cop les ha finalitzat. Per tant, són una excel·lent via d’aprenentatge i d’accés a la professió.

Tria una formació innovadora i de qualitat en les millors instal·lacions; estudiant el Grau en CAFE a EUSES-UdG (Campus de Salt).