Actualitat

12 set.

Grau en Fisioteràpia d’EUSES Terres de l’Ebre: la formació que facilita el teu accés al mercat laboral. Fes ja la teva matrícula!

El Grau en Fisioteràpia de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-URV) aposta per una formació teòrica i pràctica d’alt nivell especialitzada en l’àmbit de la salut. Durant aquests estudis aprendràs els diferents aspectes de la fisioteràpia com: l’avaluació, el diagnòstic, el desenvolupament i el seguiment dels tractaments, treballant competències transversals de qualitat acadèmica. A més, de cara a garantir el teu contacte amb el món professional, a partir de quart curs, podràs realitzar les teves pràctiques externes a centres de referència en l’àmbit de la salut com: l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta; l’Hospital comarcal d’Amposta; la Fundació Step by Step Barcelona; el Parc Sanitari Sant Joan de Déu; l’Eurosport Barcelona; l’Hospital la Seu d’Urgell; l’Hospital Puigcerdà, entre molts altres. Tot plegat facilitarà el teu accés al mercat laboral, un cop hagis finalitzat aquests estudis.

Centrant-nos en les sortides professionals del graduat o graduada en fisioteràpia, cal dir que són molt diverses i inclouen: el tractament de patologies de les especialitats mèdiques i quirúrgiques; les activitats de prevenció de malalties i de promoció de la salut; així com la recerca, la docència i la gestió de centres sanitaris. A més, també podràs exercir com a professional lliure o treballar al sector públic o privat.

En conseqüència, els principals sectors d’ocupació acostumen a ser: les Mútues d’assegurances, les Mútues d’accidents, els Hospitals generals, els Hospitals especialitzats, els Centres de rehabilitació, d’Atenció primària, les Escoles d’educació especial, l’àmbit de la veterinària, les residències geriàtriques, els Centres d’Assistència Primària, els Centres sociosanitaris, els Centres hidrotermals, els Clubs i Centres esportius, la Fisioestètica, la Investigació, la Docència, entre d’altres.

Finalment, cal esmentar que és molt probable que trobis la teva primera feina, mentre estàs estudiant al Campus de Terres de l’Ebre. En aquest sentit, cal destacar que un elevat percentatge de graduats/des de la darrera promoció de Fisioteràpia a EUSES-URV, la Universitat de la Salut i l’Esport, continuen treballant al mateix centre on van realitzar les seves pràctiques. A més, mentre realitzis aquest pràcticum, comptaràs amb un seguiment personalitzat per part del teu tutor de pràctiques amb l’objectiu de resoldre qualsevol dels teus dubtes i orientar el teu veritable desig professional.

El Grau en Fisioteràpia d’EUSES-URV, la Universitat de la Salut i l’Esport, et garanteix un futur professional ple d’oportunitats. No esperis més i fes la teva matrícula! Places limitades.