Actualitat

25 gen.

Grau en Fisioteràpia d’EUSES-URV: innovació i qualitat a les millors instal·lacions

Com alumne del Grau en Fisioteràpia de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES), centre adscrit a la Universitat Rovira i Virgili (URV), tindràs al teu abast unes instal·lacions de primer nivell per poder dur a terme els teus estudis amb les millors garanties d’èxit. Al Campus de Terres de l’Ebre, comptaràs amb les àmplies instal·lacions del Seminari de Tortosa, on assoliràs una formació acadèmica de qualitat, pròpia d’un entorn docent, caracteritzat per l’aprenentatge i la investigació d’alt nivell.

EUSES és una universitat basada en l’excel·lència acadèmica i aposta per la constant innovació i la qualitat. Per aquest motiu, comptaràs amb un professorat altament qualificat per la docència. La gran majoria compagina la seva tasca docent amb la seva pràctica clínica diària, aportant anys d’experiència en el món laboral i presentant un excel·lent currículum acadèmic i de recerca científica.

L’objectiu d’aquests estudis és formar-te com a fisioterapeuta generalista, sent capaç d’actuar i adquirir responsabilitats en els diferents àmbits laborals que tinguin una relació amb la sanitat des del punt de vista de la prevenció, tractament i rehabilitació de lesions. És a dir, podràs treballar en el tractament de patologies musculars; en la prevenció de malalties i de promoció de la salut; així com també en l’àmbit de la recerca, la docència i la gestió de centres. També, cal esmentar que podràs exercir com a professional lliure o treballar tant al sector públic com al privat.

Pel que fa a l’itinerari formatiu d’aquest Grau, especialment s’emfatitza aquelles assignatures que afavoreixen l’evolució professional cap a posicions més tècniques. De fet, un dels trets diferencials d’EUSES-URV és el fet d’aprofundir en les ciències de la salut a Catalunya. Una qüestió de gran rellevància per a la futura pràctica professional dels estudiants.

Escull una formació de qualitat a les millors instal·lacions; tria el Grau en Fisioteràpia al Campus de Terres de l’Ebre. La millor manera d’assolir el coneixement teòric i pràctic necessari per afrontar qualsevol repte professional.