Actualitat

13 març

Grau en Fisioteràpia d’EUSES Terres de l’Ebre: estudia en un entorn acadèmic ple d’oportunitats

El Grau en Fisioteràpia de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-URV) t’ofereix una formació universitària especialitzada, actualitzada i de qualitat perquè siguis capaç d’actuar i adquirir responsabilitats en els diferents àmbits laborals relacionats amb la prevenció, el tractament i la rehabilitació de lesions. A més, estudiar en l’entorn educatiu d’EUSES Terres de l’Ebre és estudiar en un entorn ple d’oportunitats.

En primer lloc, cal destacar que les dimensions més reduïdes de les classes del Seminari de Tortosa, en comparació amb altres facultats, faciliten l’aprenentatge. Això és essencial en uns estudis com aquests; doncs, permeten una millor assimilació dels continguts teòrics i pràctics amb exemples reals. D’aquesta manera, aprendràs amb plenes garanties els diferents aspectes de la fisioteràpia com: l’avaluació, el diagnòstic, el desenvolupament i el seguiment dels tractaments, treballant competències transversals de qualitat acadèmica.

Altre aspecte positiu d’aquest Grau és que un 50% de les classes són pràctiques, un aspecte fonamental en uns estudis com els de fisioteràpia de cara a garantir el teu èxit professional. A més, es potencia el learning by doing; és a dir, es dóna l’oportunitat a l’alumnat d’implementar les tasques pròpies d’un fisioterapeuta amb pacients reals i en diversos projectes assistencials. En aquest sentit, cal destacar les pràctiques que faran els alumnes de quart curs del Grau en Fisioteràpia d’ EUSES-URV que consistiran a oferir tractaments gratuïts a gent gran de Tortosa amb dificultats econòmiques.

Aquestes sessions terapèutiques es fan gràcies a un acord de col·laboració subscrit entre l’Ajuntament de Tortosa i aquesta escola universitària. De moment, els serveis socials del consistori han escollit els primers 16 candidats que rebran tractament durant aquest curs acadèmic. Sens dubte, participar en projectes com aquest permeten posar en pràctica els coneixements assolits i entrar en contacte amb la realitat de la professió. Aquest tipus de projectes són possibles, gràcies als convenis d’EUSES-URV amb diverses entitats, l’administració local i el món professional. Aquestes col·laboracions s’estableixen amb facilitat, també gràcies a les característiques del Campus de Terres de l’Ebre que fa possible una comunicació i un tracte més directe amb les institucions.

Finalment, al llarg de tot aquest aprenentatge, cal destacar el paper fonamental de l’equip docent d’EUSES Terres de l’Ebre, uns professionals altament qualificats i en actiu. Durant el Grau en Fisioteràpia comptaràs amb professors que seran els teus mentors. És a dir, t’assessoraran, ajudaran i faran un seguiment acurat del teu aprenentatge, per tal de resoldre qualsevol dels teus dubtes acadèmics o d’orientació professional.

Estudia en un entorn educatiu d’oportunitats; tria el Grau en Fisioteràpia a EUSES-URV, la Universitat de la Salut i l’Esport.