Actualitat

9 gen.

Grau en Fisioteràpia d’EUSES Terres de l’Ebre: forma’t amb un professorat expert amb perfil investigador

El perfil del professorat del Grau en Fisioteràpia d’EUSES Terres de l’Ebre, la Universitat de la Salut i l’Esport, es caracteritza per la seva professionalitat i especialització. La majoria són Doctors i compaginen la seva tasca docent i d’investigació amb la pràctica clínica; la qual cosa, implica una actualització constant dels continguts i metodologies emprades durant aquests estudis. A més, l’equip docent d’EUSES-URV comparteix una gran vocació i entusiasme per la docència, fet que queda palès a les classes que imparteixen al Seminari de Tortosa.

Entre els docents d’aquest Grau cal destacar a professionals com: Jordi Casado, Director i professor del Grau en Fisioteràpia, Diplomat en Fisioteràpia per la Universitat Ramón Llull; Màster oficial en envelliment i Salut per la URV; Llicenciat en Medicina Tradicional Xinesa per Guan An Men (centre adscrit a la Universitat de Pequin). Imparteix Anatomia I (1r), Procediments Generals de Fisioteràpia I, Procediments Generals de Fisioteràpia II, (1r), Fisioteràpia Integrada I (2n), Fisioteràpia Integrada II (3r), Maneig del dolor (3r), Tècniques afins al maneig del dolor – Optativa (4t);  Núria Besalduch, Cap d’estudis i professora de les assignatures d’Anatomia i Fisiologia als graus de Fisioteràpia i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport d’EUSES-URV i Alba Aixendri, responsable de l’àrea de Formació Continuada, especialitzada en Osteopatia i en el tractament conservador i invasiu del dolor miofascial, imparteix les matèries Valoració en Fisioteràpia II (2n), Mètodes específics d’intervenció en Fisioteràpia II (3r), Fisioteràpia en especialitats clíniques II (3r), Introducció a la teràpia Manipulativa Perifèrica – Optativa (4t), Tècniques específiques en fisioteràpia – Optativa (4t).

Altres professionals de reconegut prestigi que donen classes al Grau en Fisioteràpia són: Marc Madruga, expert en readaptació esportiva, actualment treballa com a readaptador i preparador físic a Nova Elite Sports i a Resport Clínic a Barcelona. Imparteix Fisioteràpia de l’Esport a 3r i 4t curs; Joaquim Guasch, especialista en Medicina de l’Educació Física i l’Esport; dóna classes de Biomecànica Clínica (2n) i Ergonomia aplicada, optativa (4t); Jordi Giménez, expert en l’àmbit de l’activitat física i la salut; imparteix Procediments Generals de la Fisioteràpia a 1r i 2n curs i l’optativa, Tècniques específiques en fisioteràpia de 4t curs i Juan Francisco Sales, metge especialista en Medicina Física i Rehabilitació; les seves assignatures són Rehabilitació (3r) i Organització i Gestió sanitària (4t).

Finalment, també cal esmentar a professionals com Patrícia Esteve, experta en fisiologia i anatomia, que imparteix Anatomia II (1r), Fisiologia I (1r), Patologia Mèdica (3r); Carlos López, Coordinador de Recerca de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta; les seves assignatures són Bases en documentació i educació (1r) i coordinació del Treball de Fi de Grau (4t); Yolanda Vergés, implementa la seva tasca assistencial com a fisioterapeuta a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús-Tortosa i dóna classes d’Especialitats clíniques a 2n i 3r curs, i de Fisioteràpia i Envelliment (4t); Joaquim Renau, fisioterapeuta al Complex Sociosanitari de la Sta. Creu de Tortosa; imparteix Valoració de Fisioteràpia I (1r), Cinesiteràpia (2n), Fisioteràpia en Especialitats Clíniques II (3r).

Així doncs, de la mà d’experts, aprendràs els diferents aspectes de la fisioteràpia com l’avaluació, el diagnòstic, el desenvolupament i el seguiment de tractaments, treballant competències transversals de qualitat acadèmica. A més, podràs especialitzar-te en l’àmbit mèdic que més t’interessi; des de la traumatologia, les lesions esportives, la pediatria, les afeccions cardíaques o respiratòries, l’ergonomia, la neurologia, l’uro-ginecologia, la reumatologia, geriatria, fisioteràpia veterinària, etc. A més, de cara a garantir el teu aprofitament acadèmic, tindràs a la teva disposició un servei de seguiment i assessorament individualitzat en aspectes acadèmics i d’orientació professional.

Forma’t amb un professorat altament qualificat per la docència i al dia de la innovació en salut; estudiant el Grau en Fisioteràpia a EUSES Terres de l’Ebre.