Actualitat

2 gen.

Grau en Fisioteràpia d’EUSES Terres de l’Ebre: una titulació adaptada a les necessitats del mercat laboral i de la societat actual

La Fisioteràpia té la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones i d’ajudar a la prevenció de diferents patologies. Al Grau en Fisioteràpia d’EUSES Terres de l’Ebre obtindràs una clara i definida formació adaptada a les necessitats del mercat laboral i de la societat actual. Al llarg d’aquests estudis, aprendràs a atendre els pacients de forma preventiva, abordant les lesions associades als moviments, utilitzant metodologies àgils que apropen l’ensenyament a l’activitat laboral i al treball en equip. La compaginació de la teoria amb la pràctica facilitarà la teva aproximació al món professional i alhora, millorarà la teva futura inserció laboral.

A càrrec d’un professorat expert vinculat professionalment a la fisioteràpia, aprendràs a avaluar, diagnosticar, desenvolupar i fer el seguiment de tractaments, adreçats a millorar la rehabilitació dels pacients i la seva reincorporació a les activitats del dia a dia. A més, aquest Grau aposta per la teva personalització i especialització; per això, tindràs a la teva disposició un servei de seguiment i assessorament individualitzat per orientar-te i resoldre els teus dubtes acadèmics i professionals.

D’altra banda, durant aquests estudis podràs posar en pràctica els coneixements assolits i adquirir experiència realitzant les teves pràctiques a institucions i centres de referència en l’àmbit de la salut com: l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta; la Clínica Terres de l’Ebre; l’Hospital Santa Creu – Jesús Tortosa; l’Hospital comarcal d’Amposta; la Fundació Mercè Pla; l’APASA (Associació de Famílies amb Disminuïts Psíquics de la comarca del Montsià); FESTE (Federació d’Entitats Socials de les Terres de l’Ebre); l’ACTIVA MUTUA; el CD. Tortosa; la Fundació Step by Step Barcelona; el Parc Sanitari Sant Joan de Déu; l’Eurosport Barcelona; l’Hospital la Seu d’Urgell; l’Hospital Puigcerdà i l’Hospital Universitari Araba – Osakidetza.

EUSES Terres de l’Ebre sempre vetlla pel teu futur professional. Per això, durant el Grau en Fisioteràpia s’introdueix progressivament l’anglès i es donen totes les facilitats per a què, a través dels programes ERASMUS, puguis accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional a prestigioses universitats europees, així com, a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a destacats centres universitaris d’arreu del món.

Finalment, cal assenyalar que pots estudiar i allotjar-te al Campus d’EUSES de Tortosa, unes instal·lacions de primer nivell, on et sentiràs com a casa. Es tracta d’un entorn acollidor, fet a la teva mida. No hauràs ni de desplaçar-te del Seminari, on estudies Fisioteràpia, perquè el complex residencial Adrià VI està ubicat al mateix emplaçament. De manera que gaudiràs de la comoditat i facilitats d’estudiar i residir al mateix centre. A més de molts altres avantatges com: compartir vivències després de classe, treballar valors com la convivència, la companyonia, el treball en equip, etc. Sens dubte, conviure també és un aprenentatge; i a EUSES-URV tens una residència ideal per viure i aprendre.

Estudia el Grau en Fisioteràpia a EUSES Terres de l’Ebre, una formació innovadora i de qualitat al dia de les necessitats de la societat i les demandes del mercat laboral.