Actualitat

13 febr.

El Grau en Fisioteràpia d’EUSES Terres de l’Ebre, una formació que et permetrà especialitzar-te professionalment

L’especialització en l’àmbit de la fisioteràpia és fonamental i necessària per orientar la teva futura dedicació professional.  En aquest sentit, cal destacar que el Grau en Fisioteràpia de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-URV) aposta per una formació amb un elevat grau d’especialització i de qualitat, adaptada a les necessitats del mercat laboral i de la societat actual. El seu pla d’estudis prioritza la capacitat per atendre els pacients en l’àmbit preventiu, el tractament de lesions i patologies, associades als moviments, la funcionalitat, l’autonomia i la reincorporació a les activitats del dia a dia. A més, al llarg d’aquesta titulació, assoliràs una sòlida base científica que et permetrà convertir-te en un expert en diverses àrees del camp de la salut com: la  traumatologia, la reumatologia, la pediatria, la neurologia, l’esport, la fisioteràpia comunitària i la gestió i direcció de centres de fisioteràpia, entre moltes altres.

A banda de dur a terme una formació especialitzada, durant el Grau en Fisioteràpia d’EUSES Terres de l’Ebre comptaràs amb tota una sèrie d’importants avantatges. En primer lloc, perquè et formaràs amb un excel·lent professorat, vinculat laboralment a la fisioteràpia, que farà un seguiment del teu aprofitament acadèmic i t’assessorarà de forma personalitzada, per resoldre qualsevol dels teus dubtes acadèmics o d’orientació professional. I en segon lloc, perquè tindràs la possibilitat de fer les pràctiques a aquell centre o entitat que més en línia estigui amb les teves preferències laborals.

Pràctiques externes a centres de primer nivell especialitzats en salut 

A més, de cara a facilitar el teu contacte amb la realitat de la professió, a partir de 3r o 4t curs, podràs realitzar les teves pràctiques externes a destacades entitats públiques i privades de l’àmbit de la salut com: l’Hospital comarcal d’Amposta; la Fundació Mercè Pla; l’APASA (Associació de Famílies amb Disminuïts Psíquics de la comarca del Montsià); FESTE (Federació d’Entitats Socials de les Terres de l’Ebre); l’ACTIVA MUTUA; el CD. Tortosa; la Fundació Step by Step Barcelona; el Parc Sanitari Sant Joan de Déu; l’Eurosport Barcelona; l’Hospital la Seu d’Urgell; l’Hospital Puigcerdà i l’Hospital Universitari Araba – Osakidetza.

 L’especialització és un dels puntals del Grau en Fisioteràpia d’EUSES Terres de l’Ebre. Tria una formació innovadora i de qualitat, estudiant a la Universitat de la Salut i l’Esport.