El Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) és la primera titulació universitària íntegrament en anglès que t’ofereix un enfocament holístic i global de la fisioteràpia abordant aspectes com: la valoració, el diagnòstic, el disseny i el desenvolupament de tractaments.

Aquest Grau t’aportarà una formació dinàmica, orientada al món professional amb el doble valor afegit de l’aplicació de les noves tecnologies i la formació específica en llengua anglesa. Aquest darrer aspecte et dotarà d’un perfil professional molt competitiu, facilitant el accés al mercat laboral internacional.

Precisament, gràcies a la presència d’ENTI-UB, assoliràs una formació universitària pionera en noves tecnologies: coneixeràs les noves TIC, pròpies de l’e-health, aplicades a la salut i fins i tot, treballaràs en la creació de noves aplicacions apps mòbils o software aplicat a la fisioteràpia. Actualment, el coneixement de les eines de la salut digital és un requisit imprescindible per esdevenir un bon fisioterapeuta.

D’altra banda, també cal destacar que durant aquests estudis comptaràs amb un equip docent de qualitat amb perfil internacional i una àmplia experiència professional. Tot plegat et permetrà convertir-te en un nou professional amb caràcter internacional, amb capacitat d’afegir qualitat al servei assistencial i crear nous recursos.

Finalment, altre aspecte molt positiu d’aquest Grau és el ‘learning by doing’, és a dir, l’aprenentatge basat en casos pràctics. Des del primer curs, tindràs l’oportunitat de posar en pràctica els coneixements teòrics. A més, aquesta titulació disposa de convenis de pràctiques a centres distribuïts per tota Catalunya i França. També, podràs  accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional, així com, a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a prestigioses universitats d’arreu del món.

En aquest enllaç, pots ampliar la informació sobre el Grau en Fisioteràpia Internacional, una formació 100% en anglès que incorpora els darrers avenços tecnològics aplicats a la fisioteràpia i amb vocació internacional.