Actualitat

14 juny

Ja estan obertes les preinscripcions universitàries. El Grau en Fisioteràpia d’EUSES-URV té el codi 71048

Fins al 2 de juliol de 2018 tens temps per escollir les teves preferències a l’hora de seleccionar quin grau universitari vols estudiar. El Grau en Fisioteràpia d’EUSES-URV, impartit al Campus de Terres de l’Ebre té el codi 71048.

Si t’apassiona l’àmbit de la salut i vols contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones, a EUSES-URV tenim la formació per a tu. A la Universitat de la Salut i l’Esport, comptaràs amb un equip docent molt professional i proper, que s’encarregarà de transmetre els coneixements en fisioteràpia fent èmfasis a la part pràctica, seguint la metodologia learning by doing.

Els alumnes del grau podran realitzar les pràctiques als principals centres de referència del món de la salut. No només a Terres de l’Ebre sinó a tota Catalunya, al sud de França i a diferents ciutats d’Espanya, gràcies a les bones relacions d’EUSES amb els diferents centres.

El professorat del Grau compagina la docència amb la recerca acadèmica de primer nivell i la seva activitat professional, el que permet als alumnes estar en contacte amb el món laboral i les noves tendències del sector.

A més EUSES-URV t’ofereix la possibilitat d’estudiar el Doble Grau en Fisioteràpia i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per tal de tenir una formació molt completa en l’àmbit de la salut i l’esport. En aquest cas, el codi de la doble titulació és el 71059.

Recorda, si el curs vinent vols estudiar al Campus de Terres de l’Ebre d’EUSES-URV, inclou el codi 71048 a la teva preinscripció universitària.