Actualitat

10 jul.

Joan Segur, professor i coordinador del Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, participa en dues sessions monogràfiques del Congrés Internacional d’Innovació Docent (CIDUI2018)

El professor i coordinador del Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport Joan Segur va participar el dimecres 4 i el dijous 5 de juliol en dues sessions monogràfiques de la X Edició del Congrés Internacional d’Innovació Docent celebrada al Palau de Congressos de Girona i que portava com a títol “Espais d’aprenentatge: agents de canvi a la universitat”.
Joan Segur va participar en la Sessió monogràfica 2 “Efectes de la gamificació en la formació” on va exposar l’experiència recollida en la comunicació oral “La gamificació en l’educació superior” elaborada pels professors d’EUSES Dra. Raquel Font, Dr. Alexander T. Latinjak, Núria Puigtió i Joan Segur. També va participar en la Sessió monogràfica 4 “Generant ponts entre la universitat i el món laboral” on va presentar l’experiència del “PEHC_Physical Education Health and Children” escrita pels professors d’EUSES Aida Cadellans, Anna Prats, Jorge Cazorla, Raquel Font i Joan Segur.