Actualitat

28 març

Jornades de Portes obertes a EUSES, la Universitat de la Salut i l’Esport

L’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) celebrarà noves Jornades de Portes Obertes, amb l’objectiu d’informar els futurs estudiants de l’ampli ventall d’opcions formatives que ofereix la Universitat de la Salut i l’Esport.

Al Campus de Salt, els propers dissabtes 8 d’abril i 20 de maig a les 11 h, els futurs alumnes interessats a estudiar el Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE), una formació teòrica i pràctica d’alt nivell, relacionada directament amb els quatre grans àmbits de l’esport: la docència, la salut, l’alt rendiment i la gestió esportiva o el Grau en Fisioteràpia, una titulació especialitzada i de qualitat amb una sòlida base científica, obtindran tots els detalls sobre aquestes dues titulacions universitàries. El mateix dissabte 20 de maig a les 10.15 h i a les 12.15 h a EUSES-UdG, es portaran a terme dues noves sessions informatives del Grau en Fisioteràpia, però en aquesta ocasió, únicament adreçada als estudiants francesos.

També, et recordem que el dissabte 8 d’abril a partir de les 11 h al Campus de Salt, també podràs aprofitar per fer la teva preinscripció als quatre Cicles formatius del Centre Garbí. És a dir al Cicle de Tècnic Mitjà en Emergències Sanitàries, el Cicle de Tècnic Superior en Anatomia Patològica i Citologia, el Cicle de Tècnic Superior en Dietètica i Nutrició i el Cicle de Tècnic Superior en Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear.

D’altra banda al Campus de Terres de l’Ebre, també es duran a terme dues noves Jornades de Portes Obertes els dies 5 i 22 d’abril. Durant les quals, els estudiants interessats a cursar el Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) podran informar-se amb tot detall de tots els aspectes relacionats amb aquests estudis universitaris i amb el curs acadèmic 2017/18.

En primer lloc, el dimecres 5 d’abril a les 12.00 h al Campus URV de Terres de l’Ebre, tindrà lloc la sessió informativa del Grau en CAFE. De 12.00 h a 12.30 h, tindrà lloc l’acollida d’estudiants a l’aula Magna de la Universitat Rovira i Virgili del Campus Terres de l’Ebre. Seguidament de 12.30 h a 13.30 h a l’aula 111 de la Universitat Rovira i Virgili del Campus Terres de l’Ebre, s’impartirà una xerrada específica dels estudis d’EUSES Terres de l’Ebre. Es tracta doncs, d’una trobada perfecta per establir una primera presa de contacte amb els futurs estudis universitaris que duràs a terme.

La segona cita se celebrarà, el dissabte 22 d’abril a les 12.30 h al Centre Universitari d’Amposta. A les 12.30 h serà el moment de la presentació i xerrada amb l’Equip Directiu d’EUSES TE, a les 13.00 h,  visitaràs les instal·lacions esportives i el Centre Universitari. A continuació, a les 13.45 h, podràs parlar i plantejar les teves inquietuds als actuals alumnes del Grau de CAFE i els pares també poden aprofitar per plantejar qualsevol qüestió als responsables del Grau. Finalment a les 14.00 h, la jornada conclourà amb una visita a la residència estudiants d’Amposta que es troba a 5 min d’aquest Centre Universitari.

Finalment, al Campus de Terres de l’Ebre, també podràs conèixer en detall el Grau en Fisioteràpia. La primera sessió se celebrarà el dijous 20 d’abril a les 9.30 h al Campus de la Universitat Rovira i Virgili (URV) de les Terres de l’Ebre. De 09.30 h a 10.00 h tindrà lloc l’acollida dels estudiants a l’Aula Magna de la URV-Campus Terres de l’Ebre. Seguidament, de 10.00 h a 11.00 h a l’aula 111 de la URV, s’impartirà una xerrada específica dels estudis d’EUSES Terres de l’Ebre. Sens dubte, durant aquesta primera sessió, els futurs alumnes podran establir una primera presa de contacte i informar-se sobre els principals aspectes del Grau en Fisioteràpia.

La segona cita serà el dissabte 22 d’abril. A les 10 h, tindrà lloc la presentació i xerrada amb l’equip directiu d’EUSES Terres de l’Ebre. A les 10.30 h, els futurs alumnes podran visitar les aules d’EUSES Terres de l’Ebre de l’Edifici del Seminari. Seguidament, a les 11.15 h, podràs parlar amb els alumnes del Grau de Fisioteràpia i els pares podran plantejar qualsevol dubte als responsables del Grau. Finalment, a les 11.30 h, podràs visitar la residència d’estudiants Adrià VI, ubicada dins del mateix Seminari. Per tant, podràs conèixer de primera mà, on pots allotjar-te mentre estudiïs aquesta titulació. En definitiva, durant aquesta jornada podràs conèixer les instal·lacions, el pla d’estudis, les assignatures, el professorat, la metodologia de treball, entre molts altres aspectes.

No deixis que t’ho expliquin; vine a conèixer en detall l’àmplia oferta formativa d’EUSES, la Universitat de la Salut i l’Esport.

Recorda:

Jornades de Portes Obertes EUSES

Campus de Salt

8 d’abril a les 11:00 h. Grau en CAFE i Grau en Fisioteràpia

08 d’abril a les 11.00 h.  Cicles Formatius al Campus de Salt.

20 de maig a les 11.00 h. Grau en CAFE i Grau en Fisioteràpia

20 de maig a les 10.15 h i a les 12.15 h Grau en Fisioteràpia (estudiants francesos)

Fes la teva inscripció en aquest enllaç.

Campus de Terres de l’Ebre

05 d’abril a les 12.00 h. Grau en CAFE al Campus URV de les Terres de l’Ebre.

22 d’abril a les 12.30 h. Grau en CAFE al Centre Universitari d’Amposta (Carrer Sebastià Joan Arbó 2, 43870, Amposta).

20 d’abril a les 09.30 h. Grau en Fisioteràpia al Campus URV de les Terres de l’Ebre.

22 d’abril de 2017 a les 10.00 h. Grau en Fisioteràpia a l’edifici Seminari de Tortosa.

Inscriu-te en aquest enllaç.