Actualitat

20 març

Jornades de Portes Obertes del Grau en Fisioteràpia d’EUSES Terres de l’Ebre. Fes ja la teva inscripció!

L’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-Terres de l’Ebre), centre adscrit a la Universitat Rovira i Virgili (URV), torna a obrir les seves portes per informar els futurs estudiants sobre les opcions formatives que s’ofereixen des d’aquest centre. Si estàs interessat a estudiar el Grau en Fisioteràpia al Seminari de Tortosa i vols conèixer amb detall aspectes com l’itinerari formatiu, el pla d’estudis o les sortides professionals d’aquests estudis; pren nota de les properes dates de celebració de les Jornades de Portes Obertes a EUSES Terres de l’Ebre:

Prèviament, se celebrarà una Jornada de Portes Obertes, el proper dijous 20 d’abril a les 9.30 h al Campus de la Universitat Rovira i Virgili (URV) de les Terres de l’Ebre. De 09.30 h a 10.00 h tindrà lloc l’acollida dels estudiants a l’Aula Magna de la URV-Campus Terres de l’Ebre. Seguidament, de 10.00 h a 11.00 h a l’aula 111 de la URV, s’impartirà una xerrada específica dels estudis d’EUSES Terres de l’Ebre. Sens dubte, durant aquesta primera sessió, els futurs alumnes podran establir una primera presa de contacte i informar-se sobre els principals aspectes del Grau en Fisioteràpia.

La segona cita serà el dissabte 22 d’abril amb la Jornada de Portes Obertes del Grau en Fisioteràpia a l’Edifici del Seminari de Tortosa. A les 10 h, tindrà lloc la presentació i xerrada amb l’equip directiu d’EUSES Terres de l’Ebre. A les 10.30 h, els futurs alumnes podran visitar les aules d’EUSES Terres de l’Ebre de l’Edifici del Seminari. Seguidament, a les 11.15 h, podràs parlar amb els alumnes del Grau de Fisioteràpia i els pares podran plantejar qualsevol dubte als responsables del Grau. Finalment, a les 11.30 h, podràs visitar la residència d’estudiants Adrià VI, ubicada dins del mateix Seminari. Per tant, podràs conèixer de primera mà, on pots allotjar-te mentre estudiïs aquesta titulació. En definitiva, durant aquesta jornada podràs conèixer les instal·lacions, el pla d’estudis, les assignatures, el professorat, la metodologia de treball, entre molts altres aspectes.

No ho dubtis, si vols conèixer en detall els estudis universitaris que cursaràs el proper curs acadèmic 2017-2018; no et perdis les Jornades de Portes Obertes al Campus de Terres de l’Ebre. Aprofita per conèixer amb profunditat el Grau en Fisioteràpia i l’entorn acadèmic d’EUSES-URV, una universitat que té com a principal objectiu l’excel·lència i la qualitat dels seus estudis, vetllant per la formació i el futur dels seus estudiants.

No deixis que t’ho expliquin. Fes la teva inscripció a les Jornades de Portes Obertes del Grau en Fisioteràpia d’EUSES Terres de l’Ebre en aquest enllaç.

Recorda:

Jornades de Portes Obertes del Grau en Fisioteràpia

EUSES Terres de l’Ebre

20/04/2017 – A les 09.30 h al Campus URV de les Terres de l’Ebre.

22/04/2017A les 10.00 h a l’Edifici del Seminari de Tortosa, Carretera accés al Seminari s/n, 43500 Tortosa.