Actualitat

11 juny

La cloenda dels quatre cicles de l’àmbit de la salut del Centre Privat Garbí omple l’Aula Magna

Aquest dijous s’ha clausurat el curs 2015/16 del Centre Privat Garbí amb una nova formada de tècnics titulats dels diferents cicles formatius que s’hi imparteixen, tots ells relacionats amb l’àmbit de la salut. L’Aula Magna de l’Escola Universitària de la Salut i de l’Esport s’ha omplert en un acte que ha estat presidit per la regidora de Salut, Sanitat i de la Gent Gran de l’Ajuntament de Salt, Isabel Alberch; pel director del Centre Privat Garbí, Ferran Thomas; per un dels màxims responsables del cicle d’Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear, Salvador Pedraza; i per la directora del Centre Garbí-Alumni, Sílvia Roche.

L’acte ha convocat les promocions 2014-16 dels diferents cicles formatius: Tècnic Superior en Dietètica; Tècnic Superior en Anatomia Patològica i Citodiagnòstic; Tècnic Superior en Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear; i Tècnic Mitjà en Emergències Sanitàries. Cal destacar com a principal novetat la creació del Centre Garbí Alumni, un nou servei que el centre destina al seu col·lectiu d’exalumnes per mantenir la relació i el contacte entre ells i que disposa d’una potent borsa de treball per facilitar-los la seva introducció en el món professional.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA