Actualitat

L’envelliment de la població i el creixement de l’esport així com les demostracions científiques de l’eficàcia de la fisioteràpia estan provocant el creixement d’aquest àmbit, tant pel que fa al nombre de professionals que si dediquen com dels pacients que cada vegada més necessiten i aposten per tractaments fisioterapèutics.

Aquesta afirmació es comprova, també, amb les dades del ‘Instituto Nacional de Estadística’ , que ens expliquen es va produir un augment del 6,1% de fisioterapeutes col·legiats durant l’any 2017 respecte a l’any anterior. Així doncs, el nombre total de professionals que pertanyen a un col·legi professional a tot l’estat espanyol ascendeix a 51.130 persones.

Estudiant el Grau en Fisioteràpia de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-URV), rebràs una formació amb una sòlida base científica, orientada a aprendre totes les fases de  la fisioteràpia com ara l’avaluació, el diagnòstic, el desenvolupament i el seguiment dels tractaments.

Si vols dedicar-te professionalment a la fisioteràpia, el primer pas és triar una bona formació universitària. Al Campus de Terres de l’Ebre, comptaràs amb un professorat de primer nivell, que combina la docència amb la seva pròpia activitat professional i podràs realitzar les pràctiques curriculars a centres de referència en l’àmbit de la salut, entre molts altres avantatges. Tots aquests factors converteixen als graduats en uns professionals molt preparats per accedir al mercat laboral.