Actualitat

7 des.

La professora d’EUSES Dra. Blanca Roman presenta el projecte “Credits 4 Health” en una entrevista a Televisió de Girona

La professora de les assignatures de Fisiologia de l’exercici 1 (1er de CAFE) i Nutrició i ajudes ergogèniques (4rt de CAFE) del grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport d’EUSES, la Dra. Blanca Roman, va presentar el projecte Crèdits 4 Health en el magazin d’entreteniment i actualitat “Té de tot” de Televisió de Girona. Podeu mirar l’entrevista completa en el següent enllaç a partir del minut 17:15.

Credits 4 Health, és un projecte internacional d’innovació social i promoció de la salut a nivell europeu realitzat per un equip d’investigadors catalans conjuntament amb un d’italians i un altre de grecs i que té com a objectiu promoure un estil de vida saludable a partir de l’adquisició de bons hàbits alimentaris i d’activitat física. Per afavorir aquest canvi, la plataforma concedeix un nombre determinat de crèdits bescanviables per descomptes en botigues d’alimentació saludable, gimnasos o espectacles, cada vegada que els participants assoleixen un dels objectius marcats segons el seu estat i hàbits de salut.

Girona és l’única ciutat de l’estat on es desenvolupa aquest programa destinat a persones d’entre 18 a 65 anys que treballin o visquin a la demarcació i a participació és totalment gratuïta. Els interessats es poden inscriure a través de la pàgina web del projecte.