Actualitat

14 ag.

La residència universitària del Grau en Fisioteràpia d’EUSES Terres de l’Ebre: els avantatges d’estudiar i conviure en el mateix espai

L’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-URV) posa a disposició dels estudiants del Grau en Fisioteràpia la residència diocesana d’estudiants Adrià VI, un centre que ofereix un ampli ventall d’avantatges als seus alumnes. En primer lloc, cal destacar la comoditat d’estudiar i viure en el mateix entorn, doncs la distància entre l’allotjament i els estudis és zero. Però això no és tot, el fet de residir en el mateix centre on estudies, significa conviure i compartir tota una sèrie de bons moments i experiències després de classe, treballant valors com la convivència, la solidaritat, el treball en equip, entre molts altres.

A més, les instal·lacions de la residència Adrià VI són àmplies i ofereixen diversos serveis com: sales d’estudi de diferents capacitats, sala d’actes, sala informàtica, sala multimèdia, biblioteca i menjador. També, tindràs a la teva disposició els serveis propis d’una comunitat universitària: Servei d’Esports, Servei de Llengües Modernes, accés a les biblioteques dels diferents campus, participació en jornades, seminaris i activitats culturals, etc.

El Grau en Fisioteràpia, el duràs a terme a les instal·lacions del Seminari de Tortosa, situades al mateix Campus que la residència d’estudiants. Al llarg d’aquests estudis, obtindràs una formació innovadora i de qualitat. A càrrec d’un professorat expert i en actiu professionalment, aprendràs a atendre a les persones de forma preventiva, en el tractament de lesions i patologies, associades fonamentalment als moviments, a la funcionalitat i a l’autonomia, així com, a la reincorporació a les activitats de la vida diària.

Altres dels avantatges d’estudiar al Campus de Terres de l’Ebre és la possibilitat de realitzar pràctiques en centres de referència en els tractaments de fisioteràpia. Com per exemple: l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta; la Clínica Terres de l’Ebre; l’Hospital Santa Creu – Jesús Tortosa; l’Hospital comarcal d’Amposta; la Fundació Mercè Pla; l’APASA (Associació de Famílies amb Disminuïts Psíquics de la comarca del Montsià); FESTE (Federació d’Entitats Socials de les Terres de l’Ebre); l’ACTIVA MUTUA; el CD. Tortosa; la Fundació Step by Step Barcelona; el Parc Sanitari Sant Joan de Déu; l’Eurosport Barcelona; l’Hospital la Seu d’Urgell; l’Hospital Puigcerdà i l’Hospital Universitari Araba – Osakidetza. 

En definitiva, a EUSES-URV, pots escollir el Grau en Fisioteràpia, uns estudis universitaris innovadors i de qualitat en el millor entorn: la residència universitària d’estudiants Adrià VI, un espai ideal per viure i aprendre, on la distància entre l’allotjament i els estudis és inexistent.