Actualitat

18 abr.

L’elevat índex d’inserció laboral dels graduats/des en Fisioteràpia a EUSES Terres de l’Ebre

Sabies que la taxa d’ocupació dels graduats/des en Fisioteràpia de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES) és del *98,2%? Sens dubte, es tracta d’una xifra molt positiva; doncs, demostra que la fisioteràpia és una professió amb un elevat índex d’inserció laboral. Per tant, si vols preparar amb èxit el teu futur professional, una bona opció és estudiar el Grau en Fisioteràpia a EUSES Terres de l’Ebre.

Al llarg d’aquests estudis, coneixeràs les darreres tendències i novetats tecnològiques, aplicades al camp de la fisioteràpia. Aprendràs la capacitat per atendre a persones en l’àmbit preventiu, el tractament de lesions i patologies, associades als moviments, a la funcionalitat, l’autonomia i la reincorporació a les seves activitats del dia a dia. A més, obtindràs una formació específica en àrees com: la traumatologia, la reumatologia, la pediatria, la neurologia, l’esport, la fisioteràpia comunitària i la gestió de centres de fisioteràpia. La suma de tots aquests coneixements teòrics i pràctics facilitarà la teva futura inserció laboral.

A més, des del primer curs podràs participar en projectes d’investigació o de creació de nous models de salut o desenvolupament tecnològic sanitari, inspirats en la salut 2.0 o e-health. Sempre comptant amb un servei de seguiment i assessorament individualitzat per a l’alumnat en aspectes acadèmics i d’orientació professional. Tot plegat de la mà d’un equip docent, altament qualificat i directament vinculat amb l’àmbit professional.

D’altra banda, a partir de quart curs, tindràs l’oportunitat d’implementar els coneixements assolits i entrar en contacte la realitat de la professió, a través de les pràctiques acadèmiques en centres de referència en l’àmbit de la salut. Entre els quals cal destacar: l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta; la Clínica Terres de l’Ebre; l’Hospital Santa Creu – Jesús Tortosa; l’Hospital comarcal d’Amposta; la Fundació Mercè Pla; l’APASA (Associació de Famílies amb Disminuïts Psíquics de la comarca del Montsià); FESTE (Federació d’Entitats Socials de les Terres de l’Ebre); l’ACTIVA MUTUA; el CD. Tortosa; la Fundació Step by Step Barcelona; el Parc Sanitari Sant Joan de Déu; l’Eurosport Barcelona; l’Hospital la Seu d’Urgell; l’Hospital Puigcerdà i l’Hospital Universitari Araba – Osakidetza.

En definitiva, la professió del fisioterapeuta implica l’abordatge de diferents aspectes com el tractament de patologies; la prevenció de malalties i promoció de la salut; així com la recerca, la docència i la gestió. En aquest sentit, els principals sectors d’ocupació se situen en l’àmbit sanitari: mútues; hospitals generals o especialitzats; centres de rehabilitació; atenció primària; escoles d’educació especial; veterinària; residències geriàtriques; centres sociosanitaris; centres hidrotermals; clubs i centres esportius; fisioestètica; investigació; docència, entre d’altres. A més, també podràs exercir com a professional autònom, tant al sector públic com al privat.

Aposta per una formació amb un elevat índex d’inserció laboral; estudiant el Grau en Fisioteràpia a EUSES Terres de l’Ebre.

*Dades relatives a l’última enquesta triennal de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU).