Actualidad

29 May

L’àmbit de la gestió esportiva i les sortides laborals del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport

El Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport ofereix una formació multidisciplinar que gira entorn del món de l’esport. Com a tal, presenta sortides laborals molt àmplies i diverses que tenen en l’esport i l’activitat física el nexe en comú. Avui us presentem les sortides laborals dins de l’àmbit de la gestió esportiva.

Estem parlant de perfils professionals com el de direcció d’àrees d’organitzacions esportives (tant públiques com privades), de la possibilitat d’emprendre en el sector, de la consultoria empresarial i de la gestió pròpiament dita de serveis i productes esportius, clubs, equipaments, projectes i esdeveniments.

Tots aquests perfils tenen una cosa en comú, un coneixement molt extens sobre el sector i el funcionament legal. És per això que el Grau inclou assignatures com ‘Història i fonaments socio-culturals de l’Activitat Física i l’esport’, ‘Legislació esportiva i direcció de sistemes i organitzacions’ i ‘Bases econòmico-financeres i de contractació’, que faciliten els alumnes el coneixement sobre com gestionar entitats esportives.

Jordi Jorba, professor del Grau en CAFE a EUSES-UdG, explica els beneficis d’assignatures com aquestes en el següent vídeo: “No són només útils per l’àmbit propi de la gestió, també es poden aplicar al rendiment, la salut o a la docència, perquè al final hauràs de desenvolupar un pla per qualsevol projecte