Actualitat

Qualitat docent, seguiment personalitzat, introducció progressiva de l’anglès, pràctiques a centres de primer nivell, intercanvis internacionals a prestigioses universitats… Aquests són només alguns dels aspectes més positius d’estudiar el Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) a l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES Terres de l’Ebre). En aquesta ocasió, coneixerem els principals avantatges d’aquesta titulació, segons dos dels seus docents: Matilde Villarroya, professora d’Estadística i metodologia de la investigació aplicada a l’activitat física (2n) i de Bases econòmic financeres i de contractació (3r) i Ramon Cuadrat, que imparteix ‘Legislació esportiva i direcció de sistemes i organitzacions esportives’ (2n curs) i ‘Disseny, intervenció i avaluació en l’activitat física i l’esport’ (4t).

En paraules de la professora, Matilde Villarroya: un dels aspectes més importants i beneficiosos és l’entorn on està ubicat l’Edifici Universitari d’EUSES-URV a Amposta. El fet que aquesta facultat, dedicada a l’àmbit de l’esport, estigui situada tan propera a la muntanya, mar o riu és del tot positiu. D’altra banda, també assenyala que les dimensions reduïdes d’aquest centre universitari faciliten un seguiment i una dedicació envers l’alumnat molt més directe i de qualitat.

D’altra banda, el professor, Ramon Cuadrat destaca que a EUSES són com una família. Es treballa molt de tu a tu, garantint un tracte molt personalitzat; permetent que els alumnes obtinguin un aprenentatge més directe, a mida i en contacte directe amb el professorat.

En definitiva, estudiar el Grau en CAFE a EUSES Terres de l’Ebre, et permetrà obtenir una formació actualitzada i de qualitat, directament relacionada amb l’àmbit de l’activitat física i l’esport. A més estudiaràs a EUSES, una universitat que té com a principal objectiu l’excel·lència i la qualitat dels seus estudis, vetllant per la formació i el futur dels seus estudiants.

Finalment, altre aspecte a destacar són les modernes instal·lacions de l’Edifici Universitari d’Amposta, on duràs a terme aquest Grau. A més, disposaràs de la totalitat de les instal·lacions esportives d’aquesta ciutat. I això no és tot; a només 5 minuts a peu d’aquest edifici, tens a la teva disposició el nou complex residencial del Centre de Tecnificació Esportiva (CTE). Aquesta residència d’estudiants compta amb 44 places i alberga equips i esportistes, durant la seva preparació, amb serveis complementaris com menjador, sala TV, biblioteca, WI-FI, etc. Una residència ideal per viure i aprendre.

Tria una formació actualitzada, de qualitat, propera i en el millor entorn; estudia el Grau en CAFE a EUSES Terres de l’Ebre.