Actualitat

L’Euraidses, un Raid d’aventura organitzat per als alumnes de 3r curs de CAFE, es va celebrar divendres passat amb la victòria de l’equip Aerobics, integrat pels professors Xavier Salvadó, Lluís Bedós, Joan Segur i per l’administratiu Pau Vila. L’Euraidses, que va comptar amb la col·laboració dels Ajuntaments de Salt i de Sant Gregori així com per Sport HG, Artsport Bikes, Club Piragüisme Salt-Ter i Bar EUSES, va tenir lloc en diverses zones com el Pla dels Socs, La Pilastra, Montfullà i el pavelló de Salt.

El format de la prova va ser lineal i constava de dues seccions d’orientació en BTT, una secció de roadbook en BTT, dues seccions d’orientació a peu (una lineal i l’altra score), una secció de piragüisme i una secció de proves d’habilitat (Rappel, Pista Americana i conducció de Balanzbike). El breaffing (sessió informativa) va tenir lloc a 2/4 de 9 del matí i la sortida dels equips es va fer una hora més tard de forma graonada. L’equip Aerobics es va imposar per davant del Hawks 3.0 (Pau Feliu, Marc Garcia i Isaac Valera) i dels Klassmarkeños (Enric Baena, Joel Marmol, Adrià Bassa i Judith Vergés). S’hi van inscriure un total de 19 equips (dos de professors, dos més d’alumnes de 4t curs de CAFE i la resta d’estudiants de 3r de CAFE).

Després de la prova, els esforçats participants van poder recuperar-se muscularment gràcies a la col·laboració de deu alumnes del Grau en Fisioteràpia d’EUSES, que van realitzar unes sessions de massatges. Tutelats per Núria Puigtió i Albert Rodríguez, els estudiants que van intervenir van ser:  Gianni Carpinelli, Robin Dran-Wolfer, Paula Pérez, Amanda Ràfols, Aitziber Palacio, Thomas Lemouzy, Louis Beffara, Diandra Dávila, Nina Imgrüt i Alexandra Herrera. També hi va col·laborar el director dels cicles formatius del Centre Garbí Álvaro Hijano amb primers auxilis.

La prova va estar organitzada per quinze alumnes de 3r curs del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i estava emmarcada dins l’assignatura d’Activitat Física en la Natura que imparteix el professor Ricard Pradas. Els alumnes que van encarregar-se de tots els detalls (organització, logística, xarxes socials, etcètera) van ser: Joaquim Fontané, Pau Burbail, Jordi Ramos, David Fernández, Josep Aromir, Gerard Davesa, Lluís Sans, Eduard Guillen, Antonio Albarrán, Rubén Salido, Xavier Oliveras, Sergi Serrano, Miquel Font, Francesc Cánovas i Guillem Casas.

Algunes imatges de l’Euraidses:

euraidses22euraidses12euraidses13euraidses14euraidses15euraidses16euraidses17euraidses18euraidses19euraidses20euraidses11euraidses21euraidses03 euraidses01euraidses02 euraidses04