Actualitat

14 nov.

L’equip Seirul·lo en futbol-7 i l’Escola Kyrie Irving en bàsquet 3×3, vencedors de la 4a Jornada Esportiva organitzada pels alumnes de 4t de CAFE d’EUSES-UdG

Aquest dimarts s’ha celebrat a la zona esportiva municipal de Salt (camp de futbol i pavelló poliesportiu) la 4a Jornada Esportiva d’EUSES, que ha estat organitzada pels alumnes de 4t curs del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport dins el marc de l’assignatura de Recreació, Oci i Turisme que imparteix el professor Oriol Sallent. La jornada va reunir, d’una banda, vuit equips de Futbol-7 i nou de bàsquet 3×3 i va mobilitzar un centenar llarg d’alumnes tant del Grau en CAFE com del Grau en Fisioteràpia que es van inscriure en alguna de les activitats.

L’equip Seirul·lo va ser el vencedor del torneig de futbol en imposar-se en la final a l’equip Míticos (2-1). Pel que fa al bàsquet, l’equip Escola Kyrie Irving es va endur el torneig en derrotar en el partit decisiu a l’equip Joanmanel k dise team (9-7).  L’alumne de CAFE Antoni Oliver va ser el vencedor del torneig de triples. Els universitaris també van poder participar en una Masterclass de Zumba, que va ser una de les activitats paral·leles que es van organitzar. Tantmateix, es va habilitar una zona de recuperació amb lliteres on estudiants del Grau en Fisioteràpia tutelats pel professor Jorge Cazorla van ajudar a la recuperació muscular dels participants entre partit i partit amb massatges i estiraments.

La 4a Jornada Esportiva d’EUSES també va cridar l’atenció de Fem Girona 92.7 que va desplaçar la seva Unitat Mòbil a la zona esportiva municipal de Salt per fer una connexió en directe i informar de l’esdeveniment. El periodista Carles Baldellou va poder parlar amb el director del Grau en CAFE Adrià Martín així com amb organitzadors i participants sobre la jornada.

torneigeuses01 torneigeuses02 torneigeuses03 torneigeuses04 torneigeuses05 torneigeuses06 torneigeuses07 torneigeuses08 torneigeuses09 torneigeuses10torneigeuses11 torneigeuses12 torneigeuses13 torneigeuses14 torneigeuses15 torneigeuses16 torneigeuses17 torneigeuses18 torneigeuses20torneigeuses21 torneigeuses22 torneigeuses23 torneigeuses24 torneigeuses25 torneigeuses26 torneigeuses27