Actualitat

23 maig

L’equip Team Pro guanya la 4a edició del Raid EUSES Adventure, organitzat pels alumnes de 3r curs del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport

Aquest passat divendres es va celebrar la 4a edició del Raid EUSES Adventure, organitzada pels alumnes de 3r curs del Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport en el marc de l’assignatura “Activitat Física en la Natura” que imparteixen els professors Ricard Pradas i Jordi Artemán. El raid va comptar amb la participació de 17 equips formats per estudiants, professors i personal d’administració i serveis d’EUSES. El podi va ser per als equips  “Team Pro” (primer lloc), “Ca l’Amadeu” (segona posició) i “Nesquik” (tercera), malgrat tenir una puntuació inferior als equips “70’s” i “Preparats llestos, birres!” que van quedar desqualificats per participar en la competició amb equips de menys de 3 persones.
L’esdeveniment, que va tenir lloc el passat divendres a la zona de les Ribes del Ter que engloba les poblacions de Bescanó, Salt i Sant Gregori, va comptar amb la participació d’una cinquantena d’inscrits que van haver de competir en les diferents modalitats esportives que formaven la prova; orientació a peu, orientació en bicicleta, roadbook, piragüisme, tir amb arc i proves tècniques (circuïts d’agilitat, llançaments, slackline).
En el Raid, també van participar-hi alumnes de 2n curs del Cicle mitjà en Emergències Sanitàries del Centre Garbí que van realitzar la cobertura preventiva sanitària. També va comptar amb la col·laboració d’estudiants del Grau en Fisioteràpia que van habilitar una zona de recuperació. Sota la supervisió de la fisioterapeuta Núria Puigtió, els alumnes César Bote, Sebastien Winnykamen, Aurelien Tomatis, Florian López, Pauline Astic, Clement Meunier, Ignacio Ranz i Pauline Salette van realitzar massatges i estiraments als participants per recuperar-los muscularment després de la competició.
Aquesta edició va ser possible gràcies a la col·laboració de la Diputació de Girona, el Centre Garbí, el club de piragüisme Salter, el centre CIFOG, el casal saltenc independentista, el GEiEG, el club d’orientació Aligots, el club esportiu ArtSport i Vertical Emotions.

raideuses01 raideuses02 raideuses03 raideuses04 raideuses05 raideuses06 raideuses07 raideuses08 raideuses09