Actualitat

25 jul.

Les pràctiques acadèmiques del Grau en Fisioteràpia d’EUSES Terres de l’Ebre, l’aprenentatge necessari per accedir amb èxit al món laboral

Les pràctiques acadèmiques del Grau en Fisioteràpia d’EUSES Terres de l’Ebre faciliten l’aprenentatge de la professió i l’adquisició d’eines i contactes per millorar les teves possibilitats d’inserció laboral. Sens dubte, la part pràctica té un gran protagonisme en aquests estudis. Per això, durant els dos primers cursos d’aquesta titulació, les pràctiques les realitzaràs al propi Seminari de Tortosa a través de les classes teòric-pràctiques. I a partir de 4t curs, podràs fer el teu pràcticum a destacats centres sanitaris i assistencials, la qual cosa, et permetrà entrar en contacte amb la realitat de la professió i veure com es treballa en el dia a dia.

Actualment, al Campus de Terres de l’Ebre, podràs escollir fer les teves pràctiques a destacats hospitals i centres sanitaris com: l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta; la Clínica Terres de l’Ebre; l’Hospital Santa Creu – Jesús Tortosa; l’Hospital comarcal d’Amposta; la Fundació Mercè Pla; l’APASA (Associació de Famílies amb Disminuïts Psíquics de la comarca del Montsià); FESTE (Federació d’Entitats Socials de les Terres de l’Ebre); l’ACTIVA MUTUA; el CD. Tortosa; la Fundació Step by Step Barcelona; el Parc Sanitari Sant Joan de Déu; l’Eurosport Barcelona; l’Hospital la Seu d’Urgell; l’Hospital Puigcerdà i l’Hospital Universitari Araba – Osakidetza. Un elevat percentatge d’alumnes continuen treballant al centre on les van portar a terme.

Gràcies a la perfecta combinació entre teoria i pràctica, aprendràs els diferents aspectes de la fisioteràpia com: l’avaluació, el diagnòstic, el desenvolupament i el seguiment dels tractaments, sempre tenint en compte les metodologies que s’empren en el sector i treballant en equip, per facilitar la teva incorporació al món laboral. Tot plegat, et permetrà convertir-te en un professional amb capacitat per actuar i assumir responsabilitats en els diferents àmbits laborals que tinguin una relació directa amb la sanitat, des del punt de vista de la prevenció, el tractament i la rehabilitació de les lesions.

Així doncs, durant el Grau en Fisioteràpia d’EUSES Terres de l’Ebre, experimentaràs l’essència de la professió des del primer dia. A més, et formaràs amb un professorat expert amb una dilatada experiència professional i d’investigació. D’aquesta manera, coneixeràs els darrers avenços tecnològics i les eines pròpies de l’e-health. A més, en tot moment, comptaràs amb un seguiment i assessorament personalitzat, encaminat a resoldre qualsevol dels teus dubtes acadèmics o d’orientació professional. Per tant, al Campus de Terres de l’Ebre la comunicació entre el professorat i l’alumnat és molt propera, garantint unes classes més personalitzades i a mida de cada alumne.

Prepara el teu futur professional de la millor manera amb les pràctiques del Grau en Fisioteràpia d’EUSES-URV.