Actualité

6 Mar

Les pràctiques del Grau en Fisioteràpia d’EUSES Terres de l’Ebre faciliten la teva inserció laboral

L’aprenentatge pràctic és fonamental per exercir com a fisioterapeuta generalista. En aquest sentit, al Grau en Fisioteràpia de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-URV) tens l’oportunitat d’entrar en contacte amb la realitat del sector a través de les pràctiques acadèmiques. Sens dubte, la millor manera de conèixer com es treballa en el dia a dia i d’establir xarxes professionals que facilitaran la teva posterior inserció al món laboral.

A partir de 2n i 3r curs, ja es realitzen classes pràctiques al Seminari de Tortosa. Però a més, a 4t curs, podràs dur a terme les pràctiques externes a centres assistencials de primer nivell com: l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta; la Clínica Terres de l’Ebre; l’Hospital Santa Creu – Jesús Tortosa; l’Hospital comarcal d’Amposta; la Fundació Mercè Pla; l’APASA (Associació de Famílies amb Disminuïts Psíquics de la comarca del Montsià); FESTE (Federació d’Entitats Socials de les Terres de l’Ebre); l’ACTIVA MUTUA; el CD. Tortosa; la Fundació Step by Step Barcelona; el Parc Sanitari Sant Joan de Déu; l’Eurosport Barcelona; l’Hospital la Seu d’Urgell; l’Hospital Puigcerdà i l’Hospital Universitari Araba – Osakidetza. Durant aquest pràcticum, desenvoluparàs les habilitats de les diferents disciplines, prèviament treballades a l’aula i entraràs en contacte amb pacients reals. A més, cal assenyalar que un elevat percentatge d’alumnes continuen treballant al centre on van realitzar aquestes pràctiques.

Així doncs, la part pràctica assoleix un gran protagonisme en aquest Grau. De fet, aprendràs els diferents aspectes de la fisioteràpia com: l’avaluació, el diagnòstic, el desenvolupament i el seguiment dels tractaments, sempre treballant amb metodologies àgils pròpies del món laboral i del treball en equip, amb l’objectiu de millorar el teu futur professional. Tot plegat, et permetrà convertir-te en un professional amb capacitat per actuar i assumir responsabilitats en els diferents àmbits laborals que tinguin una relació directa amb la sanitat, des del punt de vista de la prevenció, el tractament i la rehabilitació de les lesions.

Un altre aspecte positiu és el fet que al llarg d’aquests estudis, et formaràs amb un professorat expert, vinculat professionalment a la fisioteràpia. L’equip docent d’aquest Grau està format per experts amb àmplies habilitats pedagògiques, al dia dels darrers avanços tecnològics i l’e-health. A més, gràcies a les dimensions reduïdes de les aules del Seminari de Tortosa, s’aconsegueix un tracte més personal i proper entre el professor i l’estudiant que garanteix unes classes més personalitzades i a mida de cada alumne. Finalment, també cal dir que en tot moment, s’aposta per la teva formació complementària, a través de jornades, seminaris i cursos, impartits per experts de l’àmbit de la salut.

Introdueix-te en el sector professional de la fisioteràpia, realitzant les teves pràctiques a centres especialitzats en salut de primer nivell. Aposta pel teu futur; estudia el Grau en Fisioteràpia a EUSES Terres de l’Ebre.