Actualitat

3 oct.

Les pràctiques del Grau en Fisioteràpia d’EUSES Terres de l’Ebre: l’aproximació a la realitat professional que facilita la teva inserció laboral

Les pràctiques externes del Grau en Fisioteràpia d’EUSES Terres de l’Ebre esdevenen el marc on s’articula la teoria i la pràctica, permetent l’aproximació a la realitat professional, a la vegada que adquireixes experiència i faciliten la teva inserció laboral. Des d’un principi, els continguts pràctics tenen un gran protagonisme en aquests estudis. De fet, durant els dos primers cursos d’aquesta titulació, les pràctiques les realitzaràs al propi Seminari de Tortosa a través de les classes teòric-pràctiques. I a partir de 4t curs, podràs fer-les a destacats centres sanitaris i assistencials, la qual cosa, et permetrà entrar en contacte amb la realitat de la professió i veure com es treballa in situ.

Actualment, al Campus de Terres de l’Ebre, podràs escollir fer les teves pràctiques a hospitals i centres sanitaris de referència com: l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta; la Clínica Terres de l’Ebre; l’Hospital Santa Creu – Jesús Tortosa; l’Hospital comarcal d’Amposta; la Fundació Mercè Pla; l’APASA (Associació de Famílies amb Disminuïts Psíquics de la comarca del Montsià); FESTE (Federació d’Entitats Socials de les Terres de l’Ebre); l’ACTIVA MUTUA; el CD. Tortosa; la Fundació Step by Step Barcelona; el Parc Sanitari Sant Joan de Déu; l’Eurosport Barcelona; l’Hospital la Seu d’Urgell; l’Hospital Puigcerdà i l’Hospital Universitari Araba – Osakidetza. Un elevat percentatge d’alumnes continuen treballant al centre on les van portar a terme.

A més, gràcies a la perfecta combinació entre teoria i pràctica, aprendràs els diferents aspectes de la fisioteràpia com: l’avaluació, el diagnòstic, el desenvolupament i el seguiment dels tractaments, sempre tenint en compte les metodologies que s’empren en el sector i treballant en equip, per facilitar la teva incorporació al món laboral. Tot plegat, et permetrà convertir-te en un professional amb capacitat per actuar i assumir responsabilitats en els diferents àmbits laborals que tinguin una relació directa amb la sanitat, des del punt de vista de la prevenció, el tractament i la rehabilitació de les lesions.

Durant el Grau en Fisioteràpia d’EUSES Terres de l’Ebre, experimentaràs la professió des del primer dia. A més, et formaràs amb un professorat altament qualificat amb una dilatada experiència professional i d’investigació. D’aquesta manera, coneixeràs els darrers avenços tecnològics i les eines pròpies de la salut 2.0. A més, en tot moment, comptaràs amb un seguiment i assessorament personalitzat, encaminat a resoldre qualsevol dels teus dubtes acadèmics o d’orientació professional. Per tant, al Campus de Terres de l’Ebre la comunicació entre el professorat i l’alumnat és molt propera, garantint unes classes més personalitzades i a mida de cada alumne.

En definitiva, el Grau en Fisioteràpia d’EUSES-URV et dóna l’oportunitat d’implementar els fonaments d’aquesta professió als millors centres especialitzats en salut. Informa’t!