Actualitat

5 set.

L’Escola Universitària de la Salut i l’Esport acull la II Jornada Formativa del Pla Català d’Esport a l’Escola (PCEE)

L’Escola Universitària de la Salut i l’Esport i el pavelló municipal d’esports de Salt han estat els escenaris de la II Jornada Formativa del Pla Català d’Esport a l’Escola que  s’ha celebrat avui amb la presència de més d’un centenar d’assistents, entre professors i mestres d’educació física. La jornada, organitzada per la Representació territorial d’esports a Girona de la Generalitat de Catalunya amb el suport dels Consells Esportius, l’Agrupació d’AEE’s de Catalunya, de l’Ajuntament de Salt i d’EUSES, ha estat inaugurada pel delegat gironí d’esports de la Generalitat, Josep Pujols; per la regidora d’esports de l’Ajuntament de Salt, Eva Rigau, i pel director del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport d’EUSES, Adrià Martín.

Ignasi Velasco, coordinador de l’Agrupació d’AEE’s de Catalunya, ha realitzat una exposició sobre aspectes del PCEE i la gestió de les AEE abans que tots els participants es traslladessin a la zona esportiva municipal de Salt on s’han dividit en grups i han fet diferents tallers. Una de les activitats ha estat el “Portem el Korbal a l’escola”, aprofitant que es un esport ideal per afavorir la cooperació i coeducació. Aquest taller ha estat impartit per Manel Álvarez, mestre en educació física i membre de la Federació Catalana de Korfbal.

D’altra banda, Mònica Planella i Pere Casals, tots dos també mestres i membres del grup de treball d’educació física cooperativa en acció del Servei Educatiu del Gironès han dirigit un taller amb diverses activitats cooperatives.

.