Actualitat

10 set.

L’Escola Universitària de la Salut i l’Esport acull la trobada arbitral de bàsquet d’inici de temporada amb més de 160 participants

L’Aula Magna de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport s’ha omplert aquest passat divendres amb la celebració de la trobada arbitral d’inici de temporada que ha organitzat la Federació Catalana de Bàsquetbol. L’assistència ha superat els 160 participants entre àrbitres, auxiliars de taula i tècnics arbitral i ha servit per marcar les directrius de la temporada 2018/19 que és a punt de començar.

EUSES i la FCBQ, a través de la delegació territorial de Girona i de l’Escola d’Àrbitres, va signar l’any passat un conveni de col·laboració mitjançant el qual els alumnes del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport que realitzen l’assignatura de bàsquet poden realitzar un curs d’àrbitre que, un cop superat, els permet dirigir partits federats. La temporada passada hi va haver onze estudiants que van fer el curs, que consta de 28 hores lectives (16 de teòriques i 12 de pràctiques).