Actualitat

18 des.

L’Escola Universitària de la Salut i l’Esport rep una vintena d’estudiants de Ciències de l’Esport de la Coventry University

Un grup de vint alumnes i de tres professors dels estudis de Ciències de l’Esport de la Coventry University han visitat aquest cap de setmana el campus de Salt de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport. La comitiva, que ha estat rebuda pels directors dels graus en CAFE i en Fisioteràpia Adrià Martín i Mariano Gacto, ha visitat el centre universitari i ha assistit a diversos seminaris i ha realitzat una visita guiada pel barri vell de Girona.

El professor de CAFE i de Fisioteràpia Ernest Esteve ha impartit un primer seminari sobre “Mitjans i mètodes de recuperació en el rendiment esportiu”. Posteriorment, el també professor Dr. Sergi Garcia ha impartit una classe sobre: “Coordinació cardiorespiratòria: una nova variable per a la prova d’entrenament i efectes de fatiga”.  El grup s’ha traslladat després a l’hospital de Santa Caterina on els Drs. Salvador Pedraza i Gerard Blasco han dirigit el seminari: “Introducció del projecte de recerca Imatgeoma”. El grup també ha visitat els principals punts de recollida de dades d’aquest projecte, que són la unitat clínica d’EUSES i la unitat mòbil de ressonància magnètica.

 

conventry04 conventry05 conventry06 coventry01 coventry02 coventry03