Actualitat

EUSES Labora, una jornada d’orientació professional i laboral, ha centrat l’interès dels estudiants del Grau en CAFE aquest dilluns amb un seguit d’actes durant els quals els alumnes han rebut informació per ajudar-los a la seva inserció laboral quan acabin els estudis.

Meius Ferrés, gestora de comunicació digital de la UdG, ha obert l’edició d’EUSES Labora amb una ponència en la qual ha parlat sobre: “Identitat i reputació digital. Creació de la marca personal per a la recerca de feina”.

Tot seguit, Sílvia Roche, directora d’EUSES Alumni, s’ha adreçat als estudiants i els ha explicat els avantatges de vincular-se a l’associació d’exestudiants, que disposa d’un important pla d’avantatges per als socis així com una de les borses de treball amb més potencial per la gran quantitat d’ofertes que hi arriben.

El Dr. Dani Romero, director del Màster en Readaptació a l’Activitat Física i la Competició Esportiva d’EUSES i el professor Adrià Martín, director del Grau en CAFE a EUSES, han presentat l’oferta formativa de màsters i postgraus que es poden realitzar a EUSES vinculats a l’àrea d’activitat física i l’esport.

Alèxia Pérez,  gerent del COPLEFC, ha partat també dels avantatges que per als graduats en CAFE significa col·legiar-se al Col·legi de llicenciats en Educació i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de Catalunya.