Actualitat

27 febr.

L’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES) al Saló de l’Ensenyament. Visita’ns a l’estand 349

L’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES) estarà present al Saló de l’Ensenyament, que enguany se celebra del 14 al 18 de març al Recinte Montjuïc de la Fira de Barcelona. A l’estand, ubicat al Palau 1: carrer C, número 349, EUSES oferirà informació detallada sobre la seva àmplia oferta acadèmica: el Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) i el Grau en Fisioteràpia. Ambdues titulacions es poden realitzar tant al Campus de Salt (EUSES-UdG) com al de les Terres de l’Ebre (EUSES-URV).

Gràcies a les sinergies entre les dues titulacions, EUSES també ofereix la possibilitat de realitzar el doble grau i combinar els estudis de CAFE amb els de Fisioteràpia, la formació més completa en els àmbits de l’esport i la salut.

A més, al Campus de Barcelona, EUSES ofereix el Grau en Fisioteràpia Internacional, uns estudis organitzats amb col·laboració de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) íntegrament en anglès  que fusionen la fisioteràpia amb les noves tecnologies de l’e-health i que es cursen al campus de Ciències de la Salut de la UB (Universitat de Barcelona).

Vine al Saló de l’Ensenyament a conèixer en detall l’àmplia oferta formativa que ofereix EUSES, la Universitat de la Salut i l’Esport. T’hi esperem!