Actualitat

27 juny

No esperis més i fes la teva preinscripció universitària al Grau en Fisioteràpia d’EUSES Terres de l’Ebre

El proper 28 de juny es coneixeran els resultats de la darrera convocatòria de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) i s’obrirà el període de preinscripció a les universitats catalanes fins al 3 de juliol. Per tant, arriba el moment de fer la teva preinscripció universitària en aquells estudis que vulguis cursar el proper any. Si vols seleccionar com a prioritari el Grau en Fisioteràpia de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES Terres de l’Ebre), hauràs de seguir aquestes indicacions i introduir el codi 71048, corresponent a aquesta titulació, al portal Accesnet de la Generalitat de Catalunya.

Sens dubte, triar el Grau en Fisioteràpia a EUSES Terres de l’Ebre, la Universitat de la Salut i l’Esport, és una excel·lent elecció. Aquests estudis universitaris t’ofereixen una formació específica, orientada a aprendre els diferents aspectes de la fisioteràpia com l’avaluació, el diagnòstic, el desenvolupament i el seguiment dels tractaments, treballant competències transversals de qualitat acadèmica. Al llarg d’aquest Grau, dominaràs àrees com: la geriatria, la rehabilitació cardiorespiratòria, la traumatologia, la reumatologia, la pediatria, la neurologia o l’esport.

L’itinerari acadèmic d’aquesta titulació prioritza la capacitat per atendre les persones en l’àmbit preventiu, el tractament de lesions i patologies associades als moviments, utilitzant metodologies àgils que apropen l’ensenyament a l’activitat laboral i al treball en equip. Tot plegat de la mà del millor professorat. Cal destacar que la gran majoria compagina la seva tasca acadèmica amb la pràctica clínica diària, aportant anys d’experiència i presentant alts criteris curriculars d’excel·lència acadèmica i de recerca. Això garanteix una actualització constant d’aquests estudis, incorporant les noves tendències en fisioteràpia, pròpies de l’anomenada salut 2.0. A més, per tal de resoldre els teus dubtes i encaminar el teu veritable desig professional, comptaràs amb un servei de seguiment i assessorament individualitzat en aspectes acadèmics i d’orientació professional.

D’altra banda, al llarg d’aquest Grau, s’introdueix progressivament l’anglès i s’incentiva la teva formació complementària, a través de jornades, seminaris i cursos desenvolupats per experts dels diferents àmbits de la salut. A més, podràs realitzar les teves pràctiques a destacades entitats com: l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta; la Clínica Terres de l’Ebre; l’Hospital comarcal d’Amposta o el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, entre moltes altres. Finalment, si vols estudiar a l’estranger, podràs dur a terme programes de mobilitat ERASMUS que et permetran completar la teva formació a prestigioses universitats internacionals.

No esperis més i fes la teva preinscripció universitària al 71048 – Grau en Fisioteràpia a EUSES-URV, accedint al portal Accesnet: https://accesnet.gencat.cat. Aprofitem per recordar-te de nou que el període de preinscripció a les universitats catalanes finalitza el proper 3 de juliol, aquí pots consultar la documentació requerida. Així mateix, cal afegir que la 1a assignació de places serà l’11 de juliol i la 2a assignació de places, el 24 de juliol.

Coneix les darreres tendències de la fisioteràpia i la salut, estudiant el Grau en Fisioteràpia a EUSES Terres de l’Ebre.