Actualitat

13 jul.

No has obtingut un bon resultat a la Selectivitat? Vols una nova oportunitat per estudiar allò que t’agrada al setembre? Matricula’t al setembre al Grau en Fisioteràpia a EUSES (Campus Terres de l’Ebre)

Vas fer la Selectivitat al juny, però no vas obtenir els resultats que desitjaves?, has d’esperar al setembre per pujar nota? No et preocupis a l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-URV) acostumen a tenir alternatives i places disponibles per estudiar allò que realment t’agrada.  Si vols estudiar fisioteràpia, una excel·lent opció és matricular-se al Grau en Fisioteràpia a EUSES, centre adscrit a la Universitat Rovira i Virgili (Campus Terres de l’Ebre).

Estudiar el Grau en Fisioteràpia a EUSES,  al Campus Terres de l’Ebre et garanteix una formació acadèmica actualitzada i de qualitat. Aquest Grau compta amb un professorat altament qualificat per la docència. De fet, la gran majoria compagina la seva tasca docent amb la seva pràctica clínica, aportant anys d’experiència en el món laboral i presentant alts criteris curriculars d’excel·lència en l’àmbit acadèmic i de recerca.

A més, com alumne del Grau en Fisioteràpia d’EUSES-URV, comptaràs amb un ensenyament que propicia una formació específica en àrees com la traumatologia, la reumatologia, la pediatria, la neurologia, l’esport, la fisioteràpia comunitària, la gestió i direcció de centres de fisioteràpia, entre d’altres. Tot això amb l’afegit de comptar amb unes àmplies i modernes instal·lacions.

Posant el focus en el pla d’estudis del Grau en Fisioteràpia d’EUSES-URV, cal dir que centra la seva atenció en prioritzar la capacitat per atendre a les persones en l’àmbit preventiu; el tractament de lesions i patologies associades fonamentalment als moviments; a la funcionalitat i a la seva autonomia; així com, la reincorporació a les seves activitats de la vida diària.

Finalment, també cal destacar que EUSES té signats més de 1.000 convenis de pràctiques a l’any. Per tant, mentre estudiïs aquesta titulació podràs realitzar pràctiques en centres de referència en tractaments de fisioteràpia a les comarques de Girona, Barcelona, Terres de l’Ebre i el sud de França. A més, si ho desitges, podràs estudiar a l’estranger, gràcies a programes d’intercanvi com els ERASMUS a Itàlia, Portugal i Bèlgica. D’altra banda, cal esmentar que EUSES-URV també té signats convenis internacionals i participa en projectes de cooperació.

No li donis més voltes. El proper mes de setembre, matricula’t al Grau en Fisioteràpia a EUSES-URV. Tot són avantatges.