Actualitat

17 des.

Nou equips formats per alumnes dels graus en Fisioteràpia i en CAFE d’EUSES TE-URV competeixen en el 3r Torneig de Nadal de futbol sala

El passat dijous 15 de desembre, es va celebrar el III Torneig de Nadal de Futbol sala d’EUSES TE amb la participació d’alumnes tant del Grau de Fisioteràpia com del Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport. Enguany, i per segona vegada, també s’ha pogut fer competició en categoria femenina amb la presència de tres equips formats per les noies de 2n i 3r curs (equip Vermell), per les de 4t (equip Blau) i per les de 1r (equip taronja) del Grau en Fisioteràpia. Les campiones van resultar les noies de 1r curs després d’un triangular molt vibrant, on hi va haver gairebé de tot.
Pel que fa a la categoria masculina, el torneig va constar d’una primera fase d’eliminatòries directes, amb sis equips participants, que va servir per distribuir els tres equips que van lluitar pel títol i els tres que ho van fer per a la consolació.  L’equip campió per tercera vegada consecutiva van ser els de 3r del Grau de CAFE (Equip Negre) que només van perdre un partit en el triangular final i en els penals. De ben a prop els van seguir, l’equip de 1r de Fisioteràpia (Equip Verd). El podi el van completar els alumnes de 4t de Fisioteràpia.