News

12 Jan

El coordinador de CAFE a EUSES, Adrià Martín, es reuneix amb el Comitè Paralímpic Espanyo

El coordinador del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a EUSES, Adrià Martín, es va reunir a la seu del Comitè Paralímpic Español a Madrid amb el director d’esports i amb el responsable de promoció esportiva, César Carlavilla i Miguel Rodríguez, respectivament. El motiu de la reunió s’emmarca en el projecte internacional d’avaluació de les polítiques esportives d’alt nivell a Espanya.

Es van tractar aspectes com el finançament de l’esport adaptat, l’estructura i organització del sistema esportiu, les polítiques de detecció de talents, l’organització i la participació en esdeveniments internacionals, la dotació i la qualitat de les instal·lacions esportives, la formació dels entrenadors, i la innovació i la recerca en l’esport adaptat, entre altres aspectes. Aquest projecte té com a  principal objectiu avaluar l’eficàcia de les polítiques esportives d’alt nivell desenvolupades a Espanya.

César Carlavilla, ex-esportista paralímpic, ha participat en els Jocs Paralímpics de Sidney 2000 on va aconseguir dues medalles d’or en la prova d’atletisme de 1500 metres i 800 metres i medalla de plata en la prova 4 x 400 metres. Pel que fa a la participació dels Jocs d’Atlanta 1996 va obtenir una medalla de plata en la prova de 1500 metres.