Actualitat

Els propers 19 i 20 de setembre tornaran a obrir-se les preinscripcions universitàries, tindràs una nova oportunitat per estudiar a la Universitat de la Salut i l’Esport. Si vols estudiar a una universitat jove, dinàmica i moderna tingues present els codis dels nostres estudis, el Grau en CAFE a EUSES-UdG té el codi 81009, el d’EUSES-URV el codi 71046 i el Grau en Fisioteràpia d’EUSES-URV el 71048.

Si t’apassiona l’esport i vols fer de la teva afició la teva professió, a EUSES tenim els estudis per a  tu. El Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport et permetrà treballar al món de l’esport, amb una formació innovadora, de qualitat i permanentment actualitzada amb els avanços del sector. Els alumnes realitzaran una gran quantitat d’activitats pràctiques, seguint la metodologia learning by doing, ja que EUSES creu que la millor manera d’aprendre és traslladar els coneixements teòrics a entorns reals, aprenent dels errors i sempre amb la supervisió del professorat, expert i molt proper a l’alumnat.

El Grau en CAFE es pot estudiar a dos Campus diferents, per una banda el d’EUSES-UdG, a Salt, i per l’altra el d’EUSES-URV a Amposta. Tots dos centres tenen com a característica principal les seves modernes i extenses instal·lacions esportives, ideals per la pràctica esportiva.

SI per altra banda el que t’apassiona és la salut i contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones, EUSES-URV t’ofereix el Grau en Fisioteràpia, impartit per un equip docent molt professional i proper, que s’encarregarà de transmetre els coneixements en fisioteràpia fent èmfasis a la part pràctica, seguint la metodologia learning by doing.

Doble Grau

EUSES també et dóna l’oportunitat de combinar les dues titulacions, estudiant el doble grau perquè et puguis formar en els àmbits de la salut, l’activitat física i l’esport.

El 26 de setembre es faran públiques les assignacions i el dia següent, el 27 de setembre, serà el moment per realitzar la matrícula. Recorda el Grau en CAFE a EUSES-UdG té el codi 81009, el d’EUSES-URV el codi 71046 i el Grau en Fisioteràpia d’EUSES-URV el 71048.