Actualitat

Si el curs vinent vols estudiar a un dels Campus d’EUSES, la Universitat de la Salut i de l’Esport, aprofita la jornada de portes obertes i vine a conèixer de primera mà les nostres magnífiques instal·lacions, en un entorn ideal per a desenvolupar els estudis en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) i Fisioteràpia.

Al Campus de Terres de l’Ebre, les jornades de portes obertes se celebraran el dissabte 2 de juny. Les instal·lacions de Tortosa es podran visitar a les 10 h del matí, quan els alumnes que vulguin demanar informació sobre el Grau en Fisioteràpia tindran l’oportunitat de conèixer de primera mà tots els detalls sobre el grau. Posteriorment, a les 12:30 h serà el torn  d’Amposta, on les aules i pistes  d’EUSES-URV del Grau en CAFE obriran les seves portes.

Aquesta jornada està també pensada per a tots aquells que vulguin estudiar el doble grau en Fisioteràpia i CAFE a Terres de l’Ebre, ja que l’horari permet  que els alumnes i les famílies puguin compatibilitzar les dues visites fàcilment.

Vine a informar-te dels estudis d’EUSES i posa en marxa el teu futur. Inscriu-te al Campus de Terres de l’Ebre d’EUSES-URV.