Actualitat

18 abr.

Noves Jornades de Portes Obertes a EUSES, la Universitat de la Salut i de l’Esport

Si el curs vinent vols estudiar a un dels Campus d’EUSES, la Universitat de la Salut i de l’Esport, aprofita les nostres jornades de portes obertes i vine a conèixer de primera mà les nostres magnífiques instal·lacions, en un entorn ideal per a desenvolupar els estudis en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) i Fisioteràpia.

El proper 19 de maig a les 11 h del matí podreu venir a veure el Campus de Salt d’EUSES-UdG, la visita serà completa i cobrirà totes les nostres aules i equipament esportius, tant pel Grau en Fisioteràpia com pel Grau en CAFE. A més, tots aquells que vulguin cursar la doble titulació disposaran d’una oportunitat única per conèixer ambdós graus.

Pel que fa al Campus de Terres de l’Ebre, les jornades de portes obertes se celebraran el dissabte 5 de maig. Les instal·lacions de Tortosa es podran visitar a les 10 h del matí, quan els alumnes que vulguin demanar informació sobre el Grau en Fisioteràpia tindran l’oportunitat de conèixer de primera mà tots els detalls sobre el grau. Posteriorment, a les 12:30 h serà el torn  d’Amposta, on les aules i pistes  d’EUSES-URV del Grau en CAFE obriran les seves portes.

Aquesta jornada està també pensada per a tots aquells que vulguin estudiar el doble grau en Fisioteràpia i CAFE a Terres de l’Ebre, ja que l’horari permet  que els alumnes i les famílies puguin compatibilitzar les dues visites fàcilment.

Vine a informar-te dels estudis d’EUSES i posa en marxa el teu futur. Inscriu-te al Campus d’EUSES-UdG Salt o al Campus de Terres de l’Ebre d’EUSES-URV.